Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Θρήνος για τον χαμό του Αδάμου… Έχασε την μάχη για τη ζωή

  10/10/2019 08:58
Θρήνος για τον χαμό του Αδάμου… Έχασε την μάχη για τη ζωή

Θρήνος για τον χαμό του Αδάμου… Έχασε την μάχη για τη ζωή

  10/10/2019 08:58

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Αδάμου Κυριάκου από τη Λάρνακα, 22 ετών, ο οποίος έχασε την μάχη για τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και γνωστούς.

Ο άτυχος Αδάμος, που είχε διαγνωστεί με λευχαιμία, ήταν ένας από τους πιστούς φίλαθλους της Ανόρθωσης, με τους οργανωμένους οπαδούς να αποχαιρετούν τον νεαρό.  

«Να τραγουδάς απο ψηλά με τα υπόλοιπα αδέλφια!Καλό σου ταξίδι μάγκα μας! Αιωνία σου η μνήμη! ΑΔΑΜΟ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΧΗΤΗΣ»

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η Ανόρθωση, με την οποία εκφράζει την βαθιά της θλίψη στην οικογένεια και τους οικείους του άτυχου 22χρονου.

«Ο Αδάμος Κυριάκου ήταν μέλος των οργανωμένων οπαδών μας, υπήρξε πιστός στις αξίες και στα ιδανικά Ανόρθωσης ενώ στήριζε την ομάδα διαρκώς με όποιο τρόπο μπορούσε. Πριν από μερικές μέρες τον επισκέφτηκε ο Αντώνης Γιωργαλλίδης, με το νεαρό φίλο της ομάδας μας να εκφράζει τη πίστη του προς τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης, ζητώντας την ίδια στιγμή όπως συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο που ξεκίνησαν και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αιώνια του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας