Ούτε η μπάλα, ούτε η Πάφος, τον κέρδισε το χαλούμι

Σε δηλώσεις που παραχώρησε σε μέσο της χώρας του ο Πάουλους Αραγιούρι, σχολιάζει όσα έχει δει μέχρι στιγμής στο κυπριακό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Κυπριακό πρωτάθλημα και πως είναι καλύτερο από όλα τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα, καθώς και για την κυπριακή κουζίνα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως είναι τρελαμένος με το χαλούμι.

Αναλυτικά: 

Για το πρώτο σου παιχνίδι με την Πάφο: «Μάλλον δεν ήταν η καλύτερη πρεμιέρα για μένα αφού κατέληξα στο νοσοκομείο. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο».
 
 
Μεταξύ Δανίας και Κύπρου, ποιο είναι το καλύτερο πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα της Δανίας ήταν καλό. Όμως η Κύπρος είναι καλύτερη και υψηλότερη σε σχέση με όλα τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα. Χρειαζόμουν μια νέα πρόκληση και ήθελα να βιώσω κάτι καινούργιο πριν να είναι πολύ αργά. Αισθάνομαι τέλεια στη Κύπρο».
 
Για το πώς βλέπει τον εαυτό του στο γήπεδo: «Για να είμαι ειλικρινής δεν θα ήθελα να παίξω με τον εαυτό μου. Δεν είμαι καλός στο γήπεδο. Δεν είμαι τόσο συμπαθητικός με τους συμπαίκτες μου, απαιτώ πράγματα από αυτούς. Δεν υπάρχει χρόνος στο γήπεδο για να είσαι καλός».
 

Ποια κουζίνα είναι καλύτερη, δανέζικη ή κυπριακή: «Η Κοπεγχάγη είναι ίσως η πρωτεύουσα της γαστρονομίας στην Ευρώπη. Υπάρχουν όλα όσα μπορείς να σκεφτείς. Αλλά αγαπώ πολύ τη Κυπριακή κουζίνα.»
 
Το αγαπημένο: «Το χαλούμι. Είναι από εδώ, είμαι τρελός με αυτό το τυρί».
 
 
Πού βρίσκεται η Πάφος στο πρωτάθλημα: «Παίρνουμε τα πάνω μας. Η ομάδα κινήθηκε έντονα το καλοκαίρι, δεν έχουμε ξεκινήσει τόσο λαμπρά αλλά υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη σε μας»
 

Δειτε Επισης

Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal
Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική