Δευτέρα, 6 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ούτε η μπάλα, ούτε η Πάφος, τον κέρδισε το χαλούμι

  12/10/2019 14:33
Ούτε η μπάλα, ούτε η Πάφος, τον κέρδισε το χαλούμι

Ούτε η μπάλα, ούτε η Πάφος, τον κέρδισε το χαλούμι

  12/10/2019 14:33
Σε δηλώσεις που παραχώρησε σε μέσο της χώρας του ο Πάουλους Αραγιούρι, σχολιάζει όσα έχει δει μέχρι στιγμής στο κυπριακό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Κυπριακό πρωτάθλημα και πως είναι καλύτερο από όλα τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα, καθώς και για την κυπριακή κουζίνα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως είναι τρελαμένος με το χαλούμι.

Αναλυτικά: 

Για το πρώτο σου παιχνίδι με την Πάφο: «Μάλλον δεν ήταν η καλύτερη πρεμιέρα για μένα αφού κατέληξα στο νοσοκομείο. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο».
 
 
Μεταξύ Δανίας και Κύπρου, ποιο είναι το καλύτερο πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα της Δανίας ήταν καλό. Όμως η Κύπρος είναι καλύτερη και υψηλότερη σε σχέση με όλα τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα. Χρειαζόμουν μια νέα πρόκληση και ήθελα να βιώσω κάτι καινούργιο πριν να είναι πολύ αργά. Αισθάνομαι τέλεια στη Κύπρο».
 
Για το πώς βλέπει τον εαυτό του στο γήπεδo: «Για να είμαι ειλικρινής δεν θα ήθελα να παίξω με τον εαυτό μου. Δεν είμαι καλός στο γήπεδο. Δεν είμαι τόσο συμπαθητικός με τους συμπαίκτες μου, απαιτώ πράγματα από αυτούς. Δεν υπάρχει χρόνος στο γήπεδο για να είσαι καλός».
 

Ποια κουζίνα είναι καλύτερη, δανέζικη ή κυπριακή: «Η Κοπεγχάγη είναι ίσως η πρωτεύουσα της γαστρονομίας στην Ευρώπη. Υπάρχουν όλα όσα μπορείς να σκεφτείς. Αλλά αγαπώ πολύ τη Κυπριακή κουζίνα.»
 
Το αγαπημένο: «Το χαλούμι. Είναι από εδώ, είμαι τρελός με αυτό το τυρί».
 
 
Πού βρίσκεται η Πάφος στο πρωτάθλημα: «Παίρνουμε τα πάνω μας. Η ομάδα κινήθηκε έντονα το καλοκαίρι, δεν έχουμε ξεκινήσει τόσο λαμπρά αλλά υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη σε μας»
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας