Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Συγκινεί η Ομόνοια... Δίπλα στην οικογένεια του Χρίστου Ζαχαρίου

  15/10/2019 15:41
Συγκινεί η Ομόνοια... Δίπλα στην οικογένεια του Χρίστου Ζαχαρίου

Συγκινεί η Ομόνοια... Δίπλα στην οικογένεια του Χρίστου Ζαχαρίου

  15/10/2019 15:41

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει για άλλη μια φορά η Ομόνοια, η οποία καλεί τους φίλους της να βοηθήσουν την οικογένεια του οπαδού της Χρίστου Ζαχαρίου. 

Ο οπαδός της Ομόνοιας υπέστη καρδιακό επεισόδιο στις 18 Σεπτεμβρίου και έκτοτε νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Καρδιολογική Εντατική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, παραμένοντας σε κώμα από τότε.

Η γυναίκα του άτυχου Ζαχαρίου είναι άνεργη, ενώ στην οικογένεια υπάρχουν και έξι ανήλικα παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του άτυχου Δημήτρη-Τον πρόδωσε η καρδιά του

Η ομάδα της Λευκωσίας απευθύνει έκκληση σε όσους μπορούν να βοηθήσουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην οικογένεια του Χρίστου Ζαχαρίου, πιστού και αφοσιωμένου οπαδού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Χρίστος, που ήταν το βασικό στήριγμα της πολυμελούς του οικογένειας, υπέστη καρδιακό επεισόδιο στις 18 Σεπτεμβρίου και έκτοτε νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Καρδιολογική Εντατική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Δυστυχώς ο Χρίστος παραμένει σε κώμα και το εγκεφαλογράφημα στο οποίο υποβλήθηκε κατέδειξε ότι υπέστη εγκεφαλική βλάβη. Η διάρκεια νοσηλείας του δεν μπορεί να προβλεφθεί και δεν αναμένεται να είναι σε θέση να εργαστεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Η σύζυγός του Έλενα και τα έξι ανήλικα παιδιά τους ακολουθούν το δικό τους Γολγοθά. Η Έλενα είναι άνεργη και μοναδικοί οικονομικοί πόροι της οικογένειας είναι το επίδομα τέκνου και το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, χρήματα που δεν αρκούν για να μεγαλώσουν έξι ανήλικα παιδιά. 

Εδώ είναι που καλείται να δώσει βοήθειες η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Δίνουμε στη δημοσιότητα τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας και απευθύνουμε έκκληση σε όσους μπορούν, να στηρίξουν την οικογένεια του Χρίστου. Η ανάγκη είναι πραγματικά πάρα πολύ μεγάλη. 

CY 0200 800 301 000000000 214 5567
Astro Bank
Elena Zachariou 

Η σύζυγος του Χρίστου, Έλενα, απευθύνει έκκληση για βοήθεια: «Δεν έχουμε το στήριγμά μας. Δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει ο σύζυγός μου πίσω και σε ποια κατάσταση θα βρίσκεται. Έμεινα ολομόναχη με έξι παιδιά μέσα σε μία τρώγλη. Τουλάχιστον, ζητώ πιο ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης για τα παιδιά μου. Όσα σπίτια ή διαμερίσματα μας έχουν υποδείξει μέχρι σήμερα, τα ενοίκια είναι από 700 ευρώ και άνω μηνιαίως. Πώς μπορώ από μόνη μου να αναθρέψω έξι παιδιά που πάνε σχολείο κι έχουν έξοδα, όταν θα πληρώνω κάθε μήνα ενοίκιο 700 ευρώ;».

Δίπλα στην οικογένεια του Χρίστου! Δείχνουμε ξανά την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά μας! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας