Έτσι... ντόπαρε τον Κωστή ο Μάρτινς

Ο Ιωάννης Κωστή μαζί με τον agent του, Δημήτρη Μασιά, είχαν προγραμματίσει να γυρίσουν το απόγευμα της Τρίτης στην Κύπρο ωστόσο νωρίτερα ο πιτσιρικάς μίλησε με τον Μαρτίνς και βρέθηκε στον Ρέντη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η απόδειξη της μεταγραφής Κωστή και οι παίκτες στο Μενεού

Ο Ιωάννης Κωστή ήδη αντιμετωπίζεται ως παίκτης του Ολυμπιακού. Ο νεαρός άσος είχε προγραμματισμένο να φύγει το απόγευμα της Τρίτης από την Ελλάδα για την Κύπρο, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του. Προτού συμβεί αυτό όμως ο νεαρός διεθνής Κύπριος πήγε στον Ρέντη. Συναντήθηκε με τεχνικό επιτελείο και παίκτες της ομάδας (σ.σ. μία μέρα πριν είχε πιεί καφέ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ακούγοντας τις συμβουλές του) και φυσικά μίλησε με τον Μαρτίνς. Ο πιτσιρικάς εντυπωσιάστηκε που ο Πορτογάλος τεχνικός ήξερε τόσα πολλά για εκείνον. Ήταν ενήμερος και ενημερωμένος για όλα και ειδικά για τα παιχνίδια του με Νέα Σαλαμίνα και Εθνική. «Έχεις έρθει σε μία πολύ μεγάλη ομάδα και πρέπει να δουλέψεις σκληρά και σοβαρά.

Έχεις το ταλέντο και εφόσον είσαι αυτός που πρέπει στον Ολυμπιακό θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Εμείς θα σε βοηθήσουμε και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι σου», του μετέφερε μεταξύ άλλων ο Ίβηρας κόουτς. Στον Κωστή μεταφέρθηκε επίσης πως από τώρα λογίζεται ως παίκτης του Ολυμπιακού και ότι από την άλλη εβδομάδα θα ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα. Θα του σταλεί πρόγραμμα και για την διατροφή του και για την εκγύμνασή του. Ο νεαρός διεθνής άσος πάντως ήταν πολύ χαρούμενος για αυτήν την μεταγραφή και δείχνει αποφασισμένος να διεκδικήσει τις ευκαιρίες του στον Ολυμπιακό.

 

Δειτε Επισης

Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου