Σιέλης: Mε πονά που δεν με ψάχνουν στην Εθνική

Για αρκετά πράγματα που αφορούν τον ίδιο αλλά και την Εθνική μας ομάδα μίλησε στον Active (107.4 & 102.5),o Κύπρος κεντρικός αμυντικός της Γκαγκόν.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός, εμφανίστηκε απογοητευμένος σχετικά με τις κλήσεις του Μπεν Σιμόν, καθώς δεν είναι μέσα. Μεταξύ άλλων ο Σιέλης αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα μας, αλλά και τις συνθήκες που επικρατούν στην Νότιο Κορέα. 

Για την ζωή του στην Κορέα: «Είμαι καλά, είναι ωραία η ζωή εδώ και παρόμοια με την Κύπρο. Έχουν τις ίδιες συνήθειες μαζί μας, τους αρέσει ο καφές και η θάλασσα. Αυτό που με δυσκόλεψε περισσότερο είναι η γλώσσα. Είχαμε μόνο τρεις ξένοι και οι άλλοι δεν μιλάνε αγγλικά. Είναι δύσκολο να μάθεις την γλώσσα, έχω μάθει τα ποδοσφαιρικά και τα βασικά».

Για το τι ξεχωρίζει: «Σέβονται περισσότερο εδώ. Σέβονται την ηλικία και αυτό είναι αξιοζήλευτο, μακάρι να το είχαμε και εμείς γενικά σε όλη μας την ζωή όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Ο αθλητισμός είναι κάτι που τους ενώνει. Με το που τελειώσει το παιχνίδι, πάμε στους αντίπαλους οπαδούς, τους χειροκροτούμε και τους κάνουμε υπόκλιση. Μετά πάμε στις υπόλοιπες κερκίδες και κάνουμε το ίδιο».

Για το αν γκρινιάζουν όταν η ομάδα βρίσκεται πίσω στο σκορ: «Χάσαμε ένα παιχνίδι 4-0 στην έδρα τους με μία στρατιωτική ομάδα που θεωρείται υποδεέστερη μας. Βγήκαμε έξω ήταν καμία 300 οπαδοί και περίμενα κάτι διαφορετικό. Τελικά, μας αγκάλιαζαν, ήθελαν να βγάλουν φωτογραφίες και μας έκαναν δώρα».

Για το αν γνωρίζουν που είναι η Κύπρος: «Μόλις τους λέμε Greece καταλαβαίνουν κάπως. Εδώ την γνωρίζουν ως Κύπρο και όχι Cyprus».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα νέα δεδομένα με τον αντι-Ουζόχο στην Ομόνοια
 

Για το συμβόλαιο του: «Δεν ξέρω τίποτα ακόμη, έχω τους μάνατζερ που τα κάνουν όλα αυτά και θα δείξει. Σύντομα εύχομαι να σας πω την είδηση για να την βγάλετε εσείς (γέλια). Το Σαββατοκυρίακο που έρχεται ξεκινάνε τα πλέι οφς. Δόξα το Θεό, είμαι πολύ καλά εδώ. Με σέβονται γι’ αυτό που είμαι, προσπαθώ και εγώ να τα δίνω όλα στο γήπεδο».

Για την Εθνική και το ότι δεν βρίσκεται στις κλήσεις: «Δεν έχω ιδέα γιατί δεν είμαι στις κλήσεις. Είναι κάτι που με πονά. Δεν με ενοχλεί που δεν είμαι στην κλήση, σέβομαι τις αποφάσεις, αλλά με πονά που δεν με ψάχνουν να μου πουν δεν θα με καλέσουν. Θα σας πω την αλήθεια. Ποτέ δεν κρύβομαι. Εγώ αυτό που είπα στον προπονητή ήταν αν νιώθεις ότι είμαι σημαντικός τότε με την καρδιά μου να έρθω. Ουδέποτε τους είπα ότι θέλω να παίζω βασικός αλλιώς να μην με φέρνει. Δεν θα κάνω καριέρα τώρα στην Εθνική ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο τερματοφύλακας της χρονιάς που… ανάγκασε την Πόρτο να χρυσοπληρώσει

Πιστεύεις έχεις θέση στην Εθνική και στην ενδεκάδα; «Τους σέβομαι όλους. Δεν είμαι ο αρμόδιος για να κρίνω. Εμένα όποτε μου δόθηκε η ευκαιρία για να αγωνιστώ. νομίζω τα έδωσα όλα. Ασχέτως που αγωνίζεσαι η Εθνική για έναν ποδοσφαιριστή είναι πάνω από όλα».

Πως βλέπεις το πρωτάθλημα μας; «Βλέπω πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και καλύτερο από πέρσι. Φαίνεται ότι θα κριθεί στο τέλος. Πάντα υπάρχει κίνδυνος να χάσει ο ΑΠΟΕΛ το πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός Πειραιώς το έχασε».

Δειτε Επισης

Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου