Τα ζευγάρια και οι ομάδες που δεν παίζουν στον Α' γύρο του κυπέλλου

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση της Α' φάσης του κυπέλλου Κύπρου Coca-Cola για την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Υπενθυμίζεται ότι δεν συμμετείχαν στον πρώτο γύρο ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ που αγωνίστηκαν στον περσινό τελικό Κυπέλλου και η ομάδα Fair play Α’ Κατηγορίας Νέα Σαλαμίνα.
 
Τα ζευγάρια:
Ονήσιλος Σωτήρας-Εθνικός Άχνας
Αγία Νάπα-Πάφος FC
Ολυμπιακός Λευκωσίας-Ξυλοτύμπου
Απόλλωνας-Άρης
Ακρίτας Χλώρακας-Δόξα
Οθέλλος Αθηαίνου-Ένωση
 
Στην επόμενη φάση χωρίς αγώνα περνούν οι Ομόνοια, ΑΕΚ, Ανόρθωση, Διγενής Μόρφου, Ερμής, Αλκή Ορόκλινης, Καρμιώτισσα
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο τερματοφύλακας της χρονιάς που… ανάγκασε την Πόρτο να χρυσοπληρώσει

Μονοί αγώνες, σε διαφορετική κληρωτίδα οι ομάδες Α’ Κατηγορίας και σε διαφορετική κληρωτίδα οι ομάδες Β’ Κατηγορίας. Kληρώνεται μία ομάδα από κάθε Κατηγορία και στην συνέχεια θα γίνεται κλήρωση έδρας.

Σύμφωνα με τις συμμετοχές (συνολικά 19) στον πρώτο γύρο θα πρέπει να γίνουν 6 (έξι) αγώνες και οι  6 (έξι) νικητές θα προκριθούν στο δεύτερο γύρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μοίρασε χαμόγελα σε μικρά παιδιά προσφύγων ο Απόλλωνας (pics)
 
Τα έξοδα και τα έσοδα θα είναι από ½ για τα δύο σωματεία και όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν σε στάδια Α’ Κατηγορίας.

Ημερομηνίες διεξαγωγής αγώνων Α’ Γύρου: 30.10.2019, 27.11.2019, 04.12.2019 και 18.12.2019.
 

Δειτε Επισης

Παραιτήθηκε από το Μουσείο του ΑΠΟΕΛ ο Μιχαλάκης Ραφαήλ-«Μου έγιναν προειδοποιήσεις, στάλθηκαν μηνύματα»
Επίσημα στη Χάιντουκ Σπλιτ ο Ίβουσιτς-Η ανακοίνωση της Πάφου
Επανέρχεται ο Πολυκάρπου για Κακουλή-«Συγχαρητήρια, να του τα ψάλλω κάθε φορά που τοποθετείται πολιτικά λάθος»
Ανακοίνωσε εισιτήρια διαρκείας ο ΑΠΟΕΛ με σύνθημα «Νέα αρχή, ίδια Φλόγα»-Όλες οι λεπτομέρειες
Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Εκτός αποστολής για την προετοιμασία της Ανόρθωσης Παρούτης και Αμποάγκιε-Πρόβλημα με τη βίζα του Αφρικανού
Ξεψαχνίζουν βιογραφικά στον ΑΠΟΕΛ-Καθοριστικό το μπάτζετ για τις μεταγραφές
Πραστίτης: Είμαστε η Ανόρθωση, ερχόμαστε από την Αμμόχωστο και με τέτοιον κόσμο δεν μας λυγίζει κανένα εμπόδιο
Η απάντηση Πελεκάνου στην Ανδρούλα-«Μην ανησυχείτε, σύντομα θα είναι ανακαινισμένο με τεράστια ελληνική σημαία»
Επανήλθε η Ανδρούλα για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Θα ξεκινούσε ανακαίνιση, δεν μας καθόρισαν τον Ιούνιο ποιου έτους»