H απάντηση της Ομόνοιας για τον νέο πορτιέρε και η πρόβλεψη για Ανόρθωση

Τις τελευταίες εξελίξεις μετά την απώλεια των δυο τερματοφυλάκων της ομάδας, αλλά και την κάθοδο του Φαμπιάνο Ριμπέιρο στην Κύπρο, σχολίασε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου στην OMADA. 
 
«Ήταν μια άτυχη στιγμή για την ομάδα από εκεί και πέρα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι. Μπορεί η ατυχία να ήταν πολύ μεγάλη στα όρια του πρωτοφανούς. Δεν παύει όμως από το να είναι μια εξέλιξη που πρέπει να διαχειριστούμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχουμε μια ολόκληρη σεζόν μπροστά μας και θα πρέπει να προχωρήσουμε. Είμαστε μια καλή ομάδα το έχουμε δείξει στα πρώτα παιχνίδια, εξακολουθούμε να είμαστε. Δεν έχει αλλάξει κάτι και προχωράμε για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας», ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, για να σταθεί στη συνέχεια στην κάθοδο του νέου Βραζιλιάνου τερματοφύλακα, που είναι θέμα ωρών να επισημοποιηθεί η συμφωνία. «Καταρχήν περιμένουμε τις εξελίξεις. Μόλις υπάρχουν εξελίξεις θα υπάρχουν και επίσημες ανακοινώσεις και όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην ώρα τους».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μετράνε αντίστροφα για την τζίφρα του Φαμπιάνο στην Ομόνοια
 
Για το ντέρμπι που ακολουθεί με την Ανόρθωση, ο Ανδρέας Δημητρίου ανέφερε: «Ένα παιχνίδι ντέρμπι είναι τριπλής παραλλαγής, ανάμεσα σε δυο καλές ομάδες που έχουν δείξει προοπτική, ομάδες με ποιότητα. Ένα γήπεδο που θα είναι γεμάτο και η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ όμορφη ποδοσφαιρική. Είναι χαρά και για τις ομάδες, αλλά και για τους ποδοσφαιριστές να παίζουν κάτω από αυτές τις συνθήκες και διαφήμιση για το ποδόσφαιρο μας ασφαλώς. Ευχόμαστε να είναι μια διαφήμιση, όντως για το ποδόσφαιρο μας το έχει ανάγκη, να διεξαχθεί ένας αγώνας θα έχουμε να λέμε ότι ήταν όμορφος και έχει προσθέσει θετικά στο ποδόσφαιρο μας. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα για να υλοποιήσουμε το στόχο μας που είναι η νίκη. Δεν θα είναι εύκολο ασφαλώς όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτά που θα σχεδιάσουμε μέσα στο γήπεδο για να υλοποιήσουμε αυτό το στόχο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ