Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

H απάντηση της Ομόνοιας για τον νέο πορτιέρε και η πρόβλεψη για Ανόρθωση

Στέλιος Περικλέους  17/10/2019 12:04
H απάντηση της Ομόνοιας για τον νέο πορτιέρε και η πρόβλεψη για Ανόρθωση

H απάντηση της Ομόνοιας για τον νέο πορτιέρε και η πρόβλεψη για Ανόρθωση

Στέλιος Περικλέους  17/10/2019 12:04
Τις τελευταίες εξελίξεις μετά την απώλεια των δυο τερματοφυλάκων της ομάδας, αλλά και την κάθοδο του Φαμπιάνο Ριμπέιρο στην Κύπρο, σχολίασε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου στην OMADA. 
 
«Ήταν μια άτυχη στιγμή για την ομάδα από εκεί και πέρα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι. Μπορεί η ατυχία να ήταν πολύ μεγάλη στα όρια του πρωτοφανούς. Δεν παύει όμως από το να είναι μια εξέλιξη που πρέπει να διαχειριστούμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχουμε μια ολόκληρη σεζόν μπροστά μας και θα πρέπει να προχωρήσουμε. Είμαστε μια καλή ομάδα το έχουμε δείξει στα πρώτα παιχνίδια, εξακολουθούμε να είμαστε. Δεν έχει αλλάξει κάτι και προχωράμε για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας», ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, για να σταθεί στη συνέχεια στην κάθοδο του νέου Βραζιλιάνου τερματοφύλακα, που είναι θέμα ωρών να επισημοποιηθεί η συμφωνία. «Καταρχήν περιμένουμε τις εξελίξεις. Μόλις υπάρχουν εξελίξεις θα υπάρχουν και επίσημες ανακοινώσεις και όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην ώρα τους».
 
 
Για το ντέρμπι που ακολουθεί με την Ανόρθωση, ο Ανδρέας Δημητρίου ανέφερε: «Ένα παιχνίδι ντέρμπι είναι τριπλής παραλλαγής, ανάμεσα σε δυο καλές ομάδες που έχουν δείξει προοπτική, ομάδες με ποιότητα. Ένα γήπεδο που θα είναι γεμάτο και η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ όμορφη ποδοσφαιρική. Είναι χαρά και για τις ομάδες, αλλά και για τους ποδοσφαιριστές να παίζουν κάτω από αυτές τις συνθήκες και διαφήμιση για το ποδόσφαιρο μας ασφαλώς. Ευχόμαστε να είναι μια διαφήμιση, όντως για το ποδόσφαιρο μας το έχει ανάγκη, να διεξαχθεί ένας αγώνας θα έχουμε να λέμε ότι ήταν όμορφος και έχει προσθέσει θετικά στο ποδόσφαιρο μας. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα για να υλοποιήσουμε το στόχο μας που είναι η νίκη. Δεν θα είναι εύκολο ασφαλώς όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτά που θα σχεδιάσουμε μέσα στο γήπεδο για να υλοποιήσουμε αυτό το στόχο».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας