Η αλματώδης εκτόξευση ενός πρώην Ανορθωσιάτη

Στις 20 Ιανουαρίου 2017, η Ανόρθωση ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη με δανεισμό από τον ΠΑΟΚ.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου, παρέμεινε για διάστημα λίγων μηνών, κάνοντας μόλις οκτώ συμμετοχές στο σύνολο στο πρωτάθλημα, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία και παρασυρόμενος από την γενική μετριότητα, που βρισκόταν η Ανόρθωση εκείνη τη χρονική περίοδο.

Ο νεαρός αριστερός μπακ επέστρεψε στην Ελλάδα, πήγε στον Ατρόμητο ως δανεικός και πάλι από τον ΠΑΟΚ για δύο σεζόν και στην ομάδα του Περιστερίου έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις.

Τόσο καλές, που ο νυν πρωταθλητής Ελλάδος του εμπιστεύθηκε μια θέση στο ρόστερ του από τον περασμένο Ιανουάριο και ο ίδιος φροντίζει να δικαιώνει, όσους τον επέλεξαν.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η επίσκεψη της Κολωνίας, ο διακαής πόθος Τιμούρ και τα τρελά λεφτά

Η πρόοδος του είναι εντυπωσιακή το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο Άμπελ Φερέιρα τον εμπιστεύεται απόλυτα στο αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ. Τόσο εντυπωσιακός είναι ο Γιαννούλης στο ξεκίνημά του, που ο Πορτογάλος τεχνικός ψάχνει τρόπο να βάλει στο αρχικό του σχήμα τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος επιστρέφει από τον πολύμηνο τραυματισμό του.

Η χρηματιστηριακή του αξία, έχει εκτοξευτεί στα τρία εκατομμύρια ευρώ αυτή τη στιγμή, με τον ΠΑΟΚ να απορρίπτει προτάσεις για την πώλησή του τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών προ λίγων μηνών.

Το ενδιαφέρον συνεχίζει να υφίσταται, αφού η ιταλική Ουντινέζε και η γαλλική Ρεν ενδιαφέρονται πολύ έντονα για τον ποδοσφαιριστή. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης σκοπεύει να τον καλέσει πολύ σύντομα για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2022. Παράλληλα, ο στόχος είναι η αύξηση της ρήτρας του, η οποία κυμαίνεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Θεωρείται βέβαιο πως αν συνεχίσει έτσι ο Γιαννούλης, τότε θα κάνει το πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Αυτό, σίγουρα, δεν το καταλάβαμε πριν από λίγα χρόνια στο νησί μας…
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη