Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ο κίνδυνος που ελλοχεύει με την επιστροφή Νεοφύτου

  18/10/2019 21:17
Ο κίνδυνος που ελλοχεύει με την επιστροφή Νεοφύτου

Ο κίνδυνος που ελλοχεύει με την επιστροφή Νεοφύτου

  18/10/2019 21:17
Για δύο εβδομάδες απασχόλησε το φίλαθλο κοινό με τις αποφάσεις του στον αγώνα Ένωσης-ΑΠΟΕΛ, για μια αγωνιστική τιμωρήθηκε και επέστρεψε δριμύτερος στους ορισμούς ο Νεόφυτος Νεοφύτου. Ο διαιτητής, είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων μετά τα διαιτητικά του σφάλματα στο Παραλίμνι, για το οποίο ακολούθησε μπαράζ ανακοινώσεων, δηλώσεων και αντεγκλήσεων.
 
Παρά τα διαιτητικά του λάθη, ο Νεοφύτου τιμωρήθηκε για μόλις μία αγωνιστική, με την Επιτροπή Διαιτησίας να αποφασίζει να τον ορίσει ως τέταρτο στον αγώνα Εθνικός-Απόλλωνας, που θα διεξαχθεί αύριο στο Δασάκι. Ως εκ τούτου, τίθεται σειρά ερωτημάτων για τα κριτήρια που ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Μπερντραντ Λαγιέκ, πρέπει αν μη τι άλλο να τα απαντήσει μέσω πράξεων.
 
 
Τίθεται σειρά ερωτημάτων
 
  • Με ποια κριτήρια βαθμολογούνται οι διαιτητές;
  • Πόση ήταν η βαθμολογία του Νεοφύτου στον αγώνα της Ένωσης απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, για να τιμωρηθεί με μόνο μια αγωνιστική;
  • Γιατί οι βαθμολογίες των διαιτητών πλέον, δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας;
  • Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη σε περίπτωση παρόμοιων λαθών από τον εν λόγω διαιτητή στον αγώνα του Σαββάτου; Θεωρείται παραδειγματική η τιμωρία της μίας αγωνιστικής
 
Πλέον, είναι ορατός ο κίνδυνος διαιτητές που θα διαπράξουν ανάλογα λάθη, να τιμωρούνται με την ελάχιστη ποινή της μίας αγωνιστικής. Ως εκ τούτου, καλό είναι εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις για τους διαιτητές της εκάστοτε αγωνιστικής να τεθεί ξανά επί τάπητος το πλάνο και να αναλογιστούν όλοι που βρίσκεται το λάθος για να διορθωθεί.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας