Η λαοθάλασσα και οι πιθανές εκπλήξεις του Τιμούρ στην Ανόρθωση

Όσο περνούν οι ώρες πριν το πολύ μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια, στην Ανόρθωση επικρατεί πολύ μεγάλη αγωνία για την έκβασή του.

Τέτοιες στιγμές είχε πολλά χρόνια να τις ζήσουν οι ιθύνοντες την ομάδα της Αμμοχώστου. Ο γενικός ξεσηκωμός που επικρατεί στους οπαδούς της, φέρνει σύντομα το Sold out, αφού έχουν μείνει μόλις μερικά για να γεμίσει το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αυτό το γεγονός αναμένεται να λειτουργήσει θετικά προς τους ποδοσφαιριστές του Τιμούρ Κετσπάγια, αφού ο παλμός και η ζωντάνια του κόσμου είναι ικανά, να τους δώσουν εκείνη την ώθηση που χρειάζονται, ούτως ώστε να έρθει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: 20 πριν… Όταν Κίκης και Σεραφείμ «έβγαλαν μαχαίρια» στο Παπαδόπουλος

Στην Ανόρθωση, γίνεται ενδελεχής μελέτη των δυνατών και αδύνατων σημείων της Ομόνοιας, εδώ και πολλές μέρες. Οι σοβαροί τραυματισμοί των τερματοφυλάκων της Ομόνοιας δεν αποπροσανατολίζουν κανέναν στα ενδότερα της ομάδας, αφού γνωρίζουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν.

Ιδιαίτερες αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Τιμούρ Κετσπάγια δεν αναμένονται, αφού η απόδοση και η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα για την εποχή που βρισκόμαστε.

Μοναδικό ερωτηματικό είναι η κατάσταση του Τορνίκε Οκριασβίλι, ο οποίος παραμένει αμφίβολος. Άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στους κυανόλευκους της Αμμοχώστου.

Η αγωνιστική ετοιμότητα του Γεωργιανού μεσοεπιθετικού, αναμένεται να κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις επιλογές του Κετσπάγια για το αρχικό σχήμα στο κυριακάτικο ντέρμπι.

Δεν αποκλείεται, ο Τιμούρ να εκπλήξει με τον καταρτισμό της βασικής του ενδεκάδας, θέλοντας να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο με ενισχυμένο κέντρο. Αυτό είναι κάτι που δοκιμάζει συνεχώς στις προπονήσεις

 Για την ώρα, όμως, αυτό το σενάριο, είναι απομακρυσμένο.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: To μήνυμα του Ζάιρο για το ιστορικό ραντεβού της Πάφου
BINTEO: Μπήκε σε πράσινο αυτοκίνητο με τριφύλλι και σφυροδρέπανο και ετοιμάζεται για τον τελικό ο Τζον
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal