'Ετσι είδαν Πάμπος και Κόπιτς την ισοπαλία στο Μακάρειο

Ευχαριστημένος με τον βαθμό σε μια δύσκολη έδρα ήταν ο προπονητής της Πάφος FC, Ζέλικο Κόπιτς, ενώ ο Πάμπος Χριστοδούλου δήλωσε πως η ομάδα του δεν είχε τύχη στον αγώνα.
 
Αναλυτικά τι δήλωσαν για την ισοπαλία στο Μακάρειο στην συνέντευξη Τύπου:
 
Χριστοδούλου: «Καλησπέρα. Έχει γίνει ένα παιχνίδι κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς. Ήταν παιχνίδι το οποίο εμείς ήμασταν πιο κοντά στο να σκοράρουμε. Έχουμε παίκτες που έπαιξαν σε πρωτόγνωρες θέσεις. Δεν έχουμε τη πολυτέλεια να έχουμε μεγάλο ρόστερ. Τα παιδιά που μπήκαν έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους. Δεν θα συζητήσω αν ήταν κόρνερ ή άουτ αυτά συμβαίνουν. Αυτά τα τελευταία 3-4 λεπτά ήθελα να παίξουμε έξυπνα που δεν θα δίναμε την ευκαιρία στον αντίπαλο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μας χαμογέλασε η τύχη. Δικαιούμασταν τη νίκη αλλά δεν τη πήραμε. Όσο η τύχη δεν είναι με το μέρος μας εμείς θα είμαστε πιο δυνατοί. Θα έρθει η στιγμή που θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ευχαριστώ τον κόσμο. Καλή επιτυχία στη Πάφο».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η ατάκα απογοήτευσης του Σεραφείμ για την ισοφάριση στο 94'
 
Κόπιτς: «Είμαι στην Κύπρο εδώ και ένα χρόνο. Καταλαμβαίνω πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις ειδικά εκτός. Η προθεσή μας ήταν να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Όμως αν αναλογιστείς τις συνθήκες όπως το γήπεδο που ήταν σκληρό και τον αντίπαλο που είναι πολύ δυνατός στις μονομαχίες. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν σταθεροί στην άμυνα όμως στις διεκδικήσεις δεν τα καταφέρναμε λόγω και του αγωνιστικού χώρου. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πιο επιθετικά και ελέγξαμε το κέντρο και ήμασταν πιο επιθετικοί από τα άκρα. Από τη στιγμή που πιστέψαμε για κάτι καλύτερο και κάναμε και αλλαγή για να είμαστε πιο επιθετικοί. Ο Ολυμπιακός από ένα λάθος μας σκόραρε όμως στα τελευταία λεπτά αντιδράσαμε και πήραμε την ισοπαλία στα τελευταία λεπτά. Υπο τις περιστασεις και όπως εξελίχθηκε το ματς ειμαι ευχαριστημένος από το τελικό σκορ».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 
 

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών