Τα παράπονα της Ανόρθωσης για τη διαιτησία και η αγωνία για Οκριασβίλι

Για την ισοπαλία στο ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια, αλλά και τη μαζική στήριξη του κόσμου, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Σάββας Πηλακούτας.
 
Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης εξέφρασε παράπονα για μια φάση πέναλτι στο 88΄,σε παράβαση στον Κατσιαράβα.
 
Αναλυτικά:
 
Για τον κόσμο: «Ήταν ένα κατάμεστο γήπεδο, περισσότερο από τους δικούς μας οπαδούς. Είχαν εξαντληθεί τα εισιτήρια σε Δυτική και Ανατολική κερκίδα. Τους ευχαριστούμε για τη στήριξη. Όταν και ο ίδιος ο τεχνικός μας αναφέρεται στον κόσμο, είναι σημαντικό. Η παρουσία του κόσμου και των ποδοσφαιριστών μας κάνει πολύ πιο δύσκολο το έργο των αντιπάλων. Ο κόσμος είδε πολύ θετικά την επιστροφή του Κετσπάγια. Το βλέπει ο κόσμος και πιστεύει πως φέτος θα γίνει κάτι καλό, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.»
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το μισογεμάτο ποτήρι και οι... αόρατοι επιθετικοί του Τιμούρ στην Ανόρθωση

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια και τη γενικότερη πορεία: «Είχαμε πολύ καλύτερες και πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες από την Ομόνοια. Υπήρχε και μια περίπτωση στο 88’, που μπορεί να δικαιούμασταν πέναλτι. Είμαστε μια ομάδα που αισθάνεται αδικημένη από το αποτέλεσμα, είμαστε ευχαριστημένοι από το πάθος και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Ο Μποτεάκ παραδέχθηκε την ανωτερότητα της ομάδας μας. Παίξαμε με ΑΕΛ, Πάφο, Απόλλωνα και Ομόνοια και δείξαμε πολύ καλύτερο πρόσωπο από τον αντίπαλο. Αυτό μας γεμίζει με αισιοδοξία. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για κανέναν, πρέπει να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Νιώθουμε μια πικρή γεύση για τα αποτελέσματα με ΑΕΛ και Ομόνοια. Είμαστε ικανοποιημένοι από την γενικότερη πορεία, αλλά απαιτείται βελτίωση».

Για τα νεότερα με τον Οκριασβίλι: «Ο Οκριασβίλι θα περάσει από εξετάσεις και όταν έχουμε νεότερα, θα ενημερώσουμε. Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα από το χθεσινό παιχνίδι».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου