Το ήθελαν, το πάλεψαν αλλά... δεν μπορούσαν

Μετά από ένα ντέρμπι που κυμάνθηκε στην απόλυτη μετριότητα, ΑΕΛ και ΑΕΚ, έφυγαν από το Τσίρειο στάδιο με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το παιχνίδι που έκλεινε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής έμελλε να ήταν και ντέρμπι. Όσοι το παρακολούθησαν δεν το λένε και ντέρμπι αφού, τα όσα έδωσαν οι δυο ομάδες, ήταν πολύ λιγότερα από αυτά που θα μπορούσαν να δώσουν.

Για να γίνει αυτό, η ΑΕΚ κατέβηκε στην Λεμεσό με επτά απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών αλλά και ο Ντούσαν Κέρκεζ, πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές αλλάζοντας την μισή ενδεκάδα. Οι δυο ομάδες, ανέβασαν στροφές το τελευταίο 20λεπτο, χαρίζοντας αν μη τι άλλο δυο τέρματα σε όσους παρακολούθησαν τον αγώνα από τις εστίες του Τσιρείου σταδίου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Οι διαμαρτυρίες για το πέναλτι και το... τρύπωμα του Φιόλιτς

Από την πλευρά της η ΑΕΛ, όπως προαναφέραμε κατέβηκε με αρκετές αλλαγές στο χθεσινό ντέρμπι. Η εμφάνιση κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, προβλημάτισε και έτσι ο Βόσνιος τεχνικός τα άλλαξε σχεδόν όλα. Η εμφάνιση των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού, ήταν σαφώς καλύτερη σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα αλλά και πάλι απουσίασε το κάτι παραπάνω.
 
Προς το τέλος του αγώνα είδαμε την ΑΕΛ, του Ντούσαν Κέρκεζ να γίνεται αρκετά επιθετική και να τα καταφέρνει. Πολύ καλή η παρουσία από τον Μαέ που κέρδισε το πέναλτι, αλλά και από τον Γερολέμου. Πολύ καλό παιχνίδι έκανε και ο Γκαζαριάν που βοήθησε πολύ την ΑΕΛ με το που πέρασε στον αγώνα.

Στα αρνητικά όμως, Ντόσα Τζούνιορ και Αντρέας Αβραάμ χάνουν οριστικά το ματς και δύσκολα θα παίξουν και με την Πάφο, ενώ εκτός είναι και ο Μάρκο Αντάμοβιτς που θα μπει με την ομάδα αλλά θέλει μερικές μέρες για να είναι σε θέση να μπει να παίξει.

Αντίθετα για τον Γκοντάλ δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο, αφού ρίσκαρε που τον έβαλε και ήξερε πως θα έπρεπε να τον βγάλει. Θα πρέπει να περάσει από εξετάσεις.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μοίρασαν το... καρπούζι στα δυο ΑΕΛ και ΑΕΚ

Από την πλευρά της ΑΕΚ, άπαντες πρέπει να είναι ικανοποιημένοι με την σημερινή ισοπαλία. Σαφώς και όχι πως ήρθε η ισοπαλία αλλά με τις τόσες απουσίες που έχει είναι θετικό πως η ομάδα παραμένει αήττητη.

Φάνηκαν αρκετά οι απουσίες στο παιχνίδι της ΑΕΚ αφού οι επτά ποδοσφαιριστές που απουσιάζουν αποτελούν βασικά γρανάζια του Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Βέβαια, όλα αυτά θα μπορούσαν να περάσουν σε δεύτερη μοίρα εάν ο Απόστολος Γιάννου, δεν αστοχούσε σε δυο τεράστιες ευκαιρίες που βρήκε.

Δεν έφταναν όλα αυτά, ήρθε να προστεθεί και ο Κάρλες Πλάνας. Ο Ισπανός, ένιωσε ενοχλήσεις στα αρχικά στάδια του δεύτερου ημιχρόνου στο Τσίρειο στάδιο και αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο. Στην ΑΕΚ, περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα αλλά και την επόμενη μέρα στον τραυματισμό του Ισπανού.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία