Τα λάθη της διαιτησίας και το παράπονο της ΑΕΛ για πέναλτι

Την παρουσία της ομάδας στο ντέρμπι και το ισόπαλο αποτέλεσμα με την ΑΕΚ, σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου, σε δηλώσεις της στον Super Sport FM. 
 
«Παρόλο που οι προπονητές ανέφεραν ότι ήταν παιχνίδι ισορροπημένο, εγώ θεωρώ ότι αυτή που άξιζε να πάρει τη νίκη, ήταν η ΑΕΛ. Κάναμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση, αρκετά βελτιωμένη από την προηγούμενη. Δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Με όλο το σεβασμό στον αντίπαλο, ήμασταν καλύτεροι. Για κάποιους λόγους δεν μπορέσαμε να το κάνουμε αυτό. Δεν ήταν λόγοι που παραπέμπουν στη δική μας ομάδα. Κρατάμε τον ένα βαθμό και συνεχίζουμε», ανέφερε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια,

«Ήταν ξεκάθαρο ότι η ΑΕΛ πάλευε μέχρι το τέλος για τη νίκη. Θα μπορούσε να της δοθεί ένα πέναλτι στο τέλος και κάποιες παραβάσεις οφσάιντ, κακώς δόθηκαν. Δεν θα σχολιάσουμε όμως περισσότερο αυτό το θέμα. Μένουμε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση που είχαμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το ήθελαν, το πάλεψαν αλλά... δεν μπορούσαν

Αναφορικά με το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, η Αριάδνη Γενεθλίου σχολίασε ότι, «πρέπει να το κυνηγήσουμε και αυτό το ματς. Όπως είπα, έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, θα πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ένα ματς που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Είναι τριπλής παραλλαγής. Θέλουμε να παραμείνουμε δυνατοί, να κρατηθούμε στα ψηλά εν όψει και της συνέχειας. Θα πρέπει να δείξουμε την μαχητικότητά μας και ελπίζουμε με αυτή την εμφάνιση να έρθει και το αποτέλεσμα. Είναι ένα παιχνίδι που προκαλεί πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ελπίζω να έχουμε λίγο περισσότερο κόσμο στο ντέρμπι. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας».

Ενώ για τα αγωνιστικά δεδομένα απάντησε, «Ο Γκοντάλ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να διαφανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Για τον Ντόσα είναι γνωστά τα δεδομένα ότι θα απουσιάσει μερικές εβδομάδες. Θεωρούμε ότι θα είναι πιο σύντομο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αβραάμ. Θα δούμε πως θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες και υπάρχουν πιθανότητες να προλάβει».

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία