Τα λάθη της διαιτησίας και το παράπονο της ΑΕΛ για πέναλτι

Την παρουσία της ομάδας στο ντέρμπι και το ισόπαλο αποτέλεσμα με την ΑΕΚ, σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου, σε δηλώσεις της στον Super Sport FM. 
 
«Παρόλο που οι προπονητές ανέφεραν ότι ήταν παιχνίδι ισορροπημένο, εγώ θεωρώ ότι αυτή που άξιζε να πάρει τη νίκη, ήταν η ΑΕΛ. Κάναμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση, αρκετά βελτιωμένη από την προηγούμενη. Δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Με όλο το σεβασμό στον αντίπαλο, ήμασταν καλύτεροι. Για κάποιους λόγους δεν μπορέσαμε να το κάνουμε αυτό. Δεν ήταν λόγοι που παραπέμπουν στη δική μας ομάδα. Κρατάμε τον ένα βαθμό και συνεχίζουμε», ανέφερε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια,

«Ήταν ξεκάθαρο ότι η ΑΕΛ πάλευε μέχρι το τέλος για τη νίκη. Θα μπορούσε να της δοθεί ένα πέναλτι στο τέλος και κάποιες παραβάσεις οφσάιντ, κακώς δόθηκαν. Δεν θα σχολιάσουμε όμως περισσότερο αυτό το θέμα. Μένουμε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση που είχαμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το ήθελαν, το πάλεψαν αλλά... δεν μπορούσαν

Αναφορικά με το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, η Αριάδνη Γενεθλίου σχολίασε ότι, «πρέπει να το κυνηγήσουμε και αυτό το ματς. Όπως είπα, έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, θα πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ένα ματς που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Είναι τριπλής παραλλαγής. Θέλουμε να παραμείνουμε δυνατοί, να κρατηθούμε στα ψηλά εν όψει και της συνέχειας. Θα πρέπει να δείξουμε την μαχητικότητά μας και ελπίζουμε με αυτή την εμφάνιση να έρθει και το αποτέλεσμα. Είναι ένα παιχνίδι που προκαλεί πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ελπίζω να έχουμε λίγο περισσότερο κόσμο στο ντέρμπι. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας».

Ενώ για τα αγωνιστικά δεδομένα απάντησε, «Ο Γκοντάλ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να διαφανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Για τον Ντόσα είναι γνωστά τα δεδομένα ότι θα απουσιάσει μερικές εβδομάδες. Θεωρούμε ότι θα είναι πιο σύντομο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αβραάμ. Θα δούμε πως θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες και υπάρχουν πιθανότητες να προλάβει».

Δειτε Επισης

Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
Το μήνυμα του ΠΑΟΚ για το θάνατο του 15χρονου-«Η μνήμη του θα μείνει ζωντανή»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια μέσω VAR και το γκολ του Στεπίνσκι που σίγησε το ΓΣΠ