ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι είδε ο Μπεργκ τον Φαμπιάνο και τον αγώνα με Ανόρθωση

Τον αγώνα που ακολουθεί απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά και το ντέρμπι με την Ανόρθωση, σχολιάζει στην επίσημη κάμερα της Ομόνοιας, ο Χένινγκ Μπεργκ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα εκατομμύρια που έπεφταν από το... τριφύλλι για χάρη του Φαμπιάνο

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Μέχρι στιγμής το πρόγραμμα για εμάς είχε τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια και δυο εντός έδρας. Φυσικά το να αγωνίζεσαι στην έδρα σου είναι καλό και περιμένουμε πως και πως τον αγώνα. Απέναντι στην Ανόρθωση πραγματοποιήσαμε μια συμπαγή εμφάνιση. Κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο, είχαμε καλή νοοτροπία, προσπαθήσαμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι μπορούσαμε.
 
Να αμυνθούμε καλά, όταν είχαμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να κυκλοφορήσουμε καλά την μπάλα σε κάποια διαστήματα του αγώνα. Σε ένα εντός έδρας παιχνίδι τα πράγματα θα είναι λιγάκι διαφορετικά. Εξαρτάται φυσικά, από τον αντίπαλο αν θέλει να αμυνθεί ή να επιτεθεί. Μπορεί να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι, μπορεί αν γίνει ένα κλειστό παιχνίδι. Θα δούμε.
 
Η δουλειά μας θα είναι να επιτεθούμε, να πετύχουμε γκολ και να σιγουρευτούμε πως θα σκοράρουμε. Τα περισσότερα πράγματα που κάναμε ήταν θετικά. Ήμασταν συμπαγής και δυνατοί. Η Ανόρθωση είναι ομάδα με φυσικά προσόντα, που παίζει άμεσο ποδόσφαιρο και κάνει πολλές σέντρες προς την περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αξίζει το χειροκρότημα αυτή η Ομόνοια, αλλά...
 
Αμυνθήκαμε πολύ καλά, είμαι ικανοποιημένος με την παρουσία του Φαμπιάνο. Αγωνίστηκε μετά από αρκετό καιρό και για πρώτη φορά μαζί μας. Προπονήθηκε για 2-3 μέρες, οπόταν ήταν μια σημαντική εμφάνιση γι αυτόν και για την ομάδα.
 
Επιθετικά, είχαμε κάποιες καλές στιγμές κατά διαστήματα, όμως κάποτε χρειάζονταν καλύτερες αποφάσεις. Με λίγη περισσότερη ποιότητα στο επιθετικό τρίτο, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να βελτιώσουμε και να δουλέψουμε πάνω του. Η Ανόρθωση δεν είναι κακή ομάδα, άρχισε καλά τη σεζόν, είναι σε καλή κατάσταση και πιστεύω πως ήταν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που βρίσκονται σε καλό επίπεδο.

Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα. Το επιθετικό τρίτο είναι σίγουρα ένα από αυτά. Οι παίκτες μου δουλεύουν πολύ σκληρά, έχουν καλή συμπεριφορά, προσπαθούν για το καλύτερο και πιστεύω προοδεύουμε, βελτιωνόμαστε και θεωρώ πως το ξεκίνημα μας είναι αυτό που προσδοκούσαμε πριν από την έναρξη της σεζόν. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.

Στο ποδόσφαιρο μπορεί κάποτε να παίξεις άσχημα και να κερδίσεις το παιχνίδι, ή να παίξεις πολύ καλά και να ηττηθείς. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Συνολικά οι εμφανίσεις μας είναι αρκετά συμπαγείς».


 

Δειτε Επισης

Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια μέσω VAR και το γκολ του Στεπίνσκι που σίγησε το ΓΣΠ
Οι ενδεκάδες στο αιώνιο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια