Η δράση των αθλητικών τμημάτων της Ομόνοιας

Για την δράση των αθλητικών τμημάτων του ΑΣΟΛ, ενημερώνει η Ομόνοια.
 
Αναλυτικά:
 
Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα (21/10 – 27/10) τα πέντε από τα έξι αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Η ομάδα φούτσαλ δεν αγωνίζεται λόγω υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας των Ανδρών.

Η ομάδα ποδοσφαίρου συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Την Παρασκευή (19:00) υποδέχεται στο ΓΣΠ τον Ολυμπιακό και στόχος είναι η επιστροφή στις επιτυχίες. Μέχρι στιγμής η ομάδα μας έχει μαζέψει 11 βαθμούς με απολογισμό τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε την περσινή σεζόν! Μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, η ομάδα μας άρχισε με το δεξί τις υποχρεώσεις της και στο πρωτάθλημα. Κέρδισε εντός έδρας την ΑΕ Καραβά με 3-0 σετ (25-13, 27-25, 25-14) και πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς της στο πρωτάθλημα. Αυτή την Παρασκευή (20:00) υποδέχεται την Ανόρθωση στο «Ελευθέρια».

Η ομάδα φούτσαλ πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα. Κέρδισε εντός έδρας την Αθηαίνου FC με 8-1 και έφτασε στους έξι βαθμούς. Πλέον, υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας των Ανδρών. Επόμενο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 7 Νοεμβρίου απέναντι στην ΑΕΛ εντός έδρας.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου επέστρεψε στις νίκες αυτή την αγωνιστική. Κέρδισε τη Νέα Σαλαμίνα, εκτός έδρας, με 0-12 και ανέβηκε στη 4η θέση της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς. Έχει απολογισμό τρεις νίκες και δύο ήττες και συντελεστή τερμάτων 28 υπέρ και 8 κατά. Επόμενο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή (11:00) απέναντι στον Απόλλωνα Λυμπιών εντός έδρας.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της στη φετινή σεζόν. Γνώρισε την ήττα στο «αιώνιο» ντέρμπι με 82-74. Επόμενο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (27/10) απέναντι στον Απόλλωνα εντός έδρας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 16:00.

Η γυναικεία ομάδα πετόσφαιρας αρχίζει σήμερα (22/10) τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της πρώτης Κατηγορίας. Αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ολυμπιάδα και στόχος είναι το θετικό ξεκίνημα στη σεζόν. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί αίθουσα του Πανεπιστημίου και θα αρχίσει στις 20:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια μέσω VAR και το γκολ του Στεπίνσκι που σίγησε το ΓΣΠ
Οι ενδεκάδες στο αιώνιο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια