Η ικανοποίηση του Μπεργκ, αυτοί που ξεχωρίζουν και η δύσκολη συνέχεια

Ικανοποίηση έφερε στις τάξεις των πρασίνων η ισοπαλία κόντρα στην Ανόρθωση, προπάντων στον τεχνικό της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές του.   
 
Από ό,τι φάνηκε στο ντέρμπι, ο Νορβηγός τεχνικός, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τον βαθμό, αφού όπως φάνηκε και με τις αλλαγές του ο πρώτιστος στόχος, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, ήταν να αποσπάσει τον ένα βαθμό.
 
Πραγματοποίησε δύο αλλαγές στο 80’ με τους Τζιωνή και Χούμποτσαν, αντικαθιστώντας Μποτεάκ και Εζρά, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα, έβγαλε τον Ντάρμπισαϊαρ και έριξε στο παιχνίδι και τον Χριστοφή.    
 
Κάτι που αποδεικνύει πως ο προπονητής της Ομόνοιας ήθελε οι ποδοσφαιριστές του να αμυνθούν στα τελευταία λεπτά, αφού η ομάδα της Αμμοχώστου πλησίαζε ολοένα και περισσότερο στο γκολ. Έτσι επέλεξε να βάλει ένα αμυντικό παίκτη στον αγώνα και αποσύροντας τον ένα από τους δύο ακραίους επιθετικούς.
 
Αν οι πράσινοι ήθελαν να κυνηγήσουν να βρουν το γκολ, ο Νορβηγός κόουτς θα μπορούσε να έκανε εκ των προτέρων αλλαγή με ένα επιθετικογενές ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μπορούσε να δώσει λύσεις στον επιθετικό τομέα.
 
Από την άλλη, στα αξιοσημείωτα είναι και η θετική εικόνα του νεοαποκτηθέντα τερματοφύλακα, Φαμπιάνο Ριμπέιρο, αφού όταν χρειάστηκε φώναξε παρών. Κάτι που είναι πάρα πολύ σημαντικό για το τριφύλλι, μετά από την ατυχία με τους τραυματισμούς των Ουζόχο και Παναγή.
 
Ο Βραζιλιάνος κήπερ έκανε λίγες προπονήσεις και είχε αρκετό καιρό να αγωνιστεί, ωστόσο έδειξε πως θα αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στον άσο. Αναμφίβολα πρόκειται για ένα ποιοτικό τερματοφύλακα, ο οποίος μπήκε πολύ γρήγορα στα βαθιά.
 
 
Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Τιάγκο έκανε ένα φοβερό παιχνίδι στο Αντώνης Παπαδόπουλος, αφού σε δύο περιπτώσεις έγινε σωτήρας για την Ομόνοια, πάνω στη γραμμή αποσόβησε τον κίνδυνο για την πράσινη εστία.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής διανύει πολύ καλή περίοδο με το τριφύλλι στο στήθος, αφού οι τελευταίες του εμφανίσεις δικαιώνουν τους διοικούντες της ομάδα της Λευκωσίας, που τον έντυσαν στα πράσινα.
 
Για ακόμα ένα ματς o αριστερός ακραίος αμυντικός της Ομόνοιας, Λέσιακς, έκανε ακόμη ένα πολύ καλό παιχνίδι, αφού για ακόμη μια φορά ήταν αρκετά κινητικός στην αριστερή πτέρυγα των πρασίνων.
 
Στη μεσαία γραμμή ήταν εμφανές η απουσία του Βίτορ Γκόμεζ, αφού ο Κατελάρης που κλήθηκε να τον αντικαταστήσει δεν φάνηκε ιδιαίτερα. Επίσης, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, Μποτεάκ, ήταν αρκετά κινητικός στο πρώτο μέρος από την δεξιά πλευρά και στην επανάληψη από την αριστερή.
 
Αυτό που έχει παραπάνω σημασία στους πράσινους είναι η ομάδα να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Στις επόμενες δύο αγωνιστικές, θα αναμετρηθεί με Ολυμπιακό και Εθνικό και ακολούθως θα αγωνιστεί με την ΑΕΛ. Όπως έχουμε παρατηρήσει και με το πέρας της 6ης αγωνιστικής, πλέον δεν υπάρχει εύκολος αγώνας. 
 
Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα είναι μέχρι στιγμής απολογισμός για τους πράσινους στις πρώτες έξι αγωνιστικές,
κάτι το οποίος αφήνει ικανοποιημένους όλους στο στρατόπεδο της Ομόνοιας.  
 
Το γεγονός πως συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Ανόρθωση δίνει ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές, αλλά και ανακούφιση στο επιτελείο του τριφυλλιού, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς