Μίλησε για το πλεονέκτημα του ΑΠΟΕΛ ο Γκουρμπάνοφ

Στο πάθος και τον ενθουσιασμό που πρέπει να επιδείξουν οι παίκτες του στάθηκε ο προπονητής της Καραμπάχ, Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ, ενόψει του αυριανού (24/10) ματς κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Παράλληλα, έκανε ιδιαίτερη μνεία στο πλεονέκτημα που έχουν οι γαλαζοκίτρινοι υπό τις οδηγίες του Τόμας Ντολ, τονίζοντας ότι θα πρέπει να τους πάρουν στα σοβαρά για να κερδίσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πάτησε Μπακού και βλέπει Καραμπάχ ο ΑΠΟΕΛ

Οι δηλώσεις του:

«Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς, έτσι και το αυριανό. Ανυπομονούμε και θέλουμε τη νίκη. Πάντα προσπαθούμε να παίζουμε με πειθαρχία και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Για τους τραυματίες: «Εμρέλι και Ρομέρο προπονούνται με την ομάδα. Έχουμε ακόμη χρόνο μέχρι αύριο. Θα πάρουμε την τελική μας απόφαση μετά την πρωινή προπόνηση. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρίσκονται στη 18άδα».

Για τη διαφορά του ΑΠΟΕΛ σε σχέση με πριν τρεις μήνες: «Τότε ήρθε ο νέος προπονητής. Το πλεονέκτημα τους ήταν ότι υπήρχε μεγάλος ενθουσιασμός στην ομάδα. Ανησυχούσαμε γι αυτό, ενώ δεν ξέραμε ούτε και τον τρόπο παιχνιδιού του. Πάντα το περιμέναμε αλλά δεν ήταν εύκολο. Τώρα καταλαβαίνουν τι θέλει ο προπονητής.  Νομίζω είναι πιο έμπειροι τώρα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι για οποιεσδήποτε δυσκολίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η νέα στροφή και ο στόχος του Νούνο

Για το σενάριο που θέλει την ομάδα του να προκρίνεται: «Δεν θέλω να μιλήσω με ποσοστά. Είδατε τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής. Πιθανότατα κανείς δεν περίμενε να χάσει το ΑΠΟΕΛ από την Ντουντελάνζ μέσα στην έδρα του. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε αυτό το παιχνίδι. Πιθανότατα η τελευταία αγωνιστική θα κρίνει τι θα γίνει στον όμιλο. Θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Και οι τρεις ομάδες έχουν πιθανότητες να προχωρήσουν. Θα είναι λάθος να πω κάτι τώρα».

Για το πόσο δύσκολο ψυχολογικά είναι να αντιμετωπίσει την ίδια ομάδα: «Υπάρχουν πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα. Δεν θα είναι εύκολο για καμία από τις δύο ομάδες. Οι δύο πλευρές ξέρουν η μια την άλλη. Νομίζω πρέπει να είμαστε πολύ παθιασμένοι σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό θα πρέπει να είναι η δύναμή μας. Έχουμε ένα στυλ παιχνιδιού και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε. Παίζουμε 4 φορές την ίδια ομάδα και στο πρωτάθλημά μας. Είναι παράγοντες που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Πρέπει να πάρουμε αυτή την ομάδα πολύ πιο σοβαρά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η... τρελή αύξηση στα εκατομμύρια της Καραμπάχ και η σύγκριση με ΑΠΟΕΛ

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές