«Να είστε σίγουροι ότι μετά τον αυριανό αγώνα θα χαμογελώ»

Ως ένα τελικό χαρακτήρισε το αυριανό (24/10) παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Καραμπάχ ο Τόμας Ντολ στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου των γαλαζοκιτρίνων πριν τον αγώνα.

Ο Γερμανός τεχνικός θέλει να φύγει με τη νίκη από το «Τόφικ Μπαχράμοφ» από το οποίο είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του τον περασμένο Αύγουστο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα... μυστικά του ΑΠΟΕΛ και τα βρώμικα παιχνίδια που αποφεύγει η Καραμπάχ

Οι δηλώσεις του Γερμανού τεχνικού πριν την αναμέτρηση με την Καραμπάχ:

Τι διαφορές περιμένει σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι τον Αύγουστο: «Είναι λίγο περισσότερο από δύο μήνες. Για μένα είναι τελικός αύριο. Όταν έχεις 0 πόντους πρέπει ν' αρχίσεις να ανακάμπτεις. Παίξαμε αυτό το παιχνίδι εδώ και την προηγούμενη φορά. Χρειαζόμαστε καλή οργάνωση και καρδιά. Ήταν πολύ δυνατά εδώ στο στάδιο. Έχω έμπειρους παίκτες και πρέπει ν' αρχίσουμε από αύριο. Το νιώθουμε και ελπίζω ότι θα κάνουμε το πρώτο βήμα για να τα καταφέρουμε».

Που θα κριθεί το παιχνίδι: «Ποτέ δεν προβληματίζομαι στο κεφάλι μου γιατί έχουμε ετοιμαστεί. Όλοι ξέρουν πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είναι όμορφο να παίζεις στην Ευρώπη για το κλαμπ, τους οπαδούς μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό ότι θα είμαστε έτοιμοι μέσα στο κεφάλι μας. Θέλουμε ένα καλό πλάνο για αύριο. Έχουμε εμπειρία όπως είπα και πριν. Αφήστε μας να παίξουμε ποδόσφαιρο».

«Είμαστε λίγο κουρασμένοι λόγω της πτήσης. Να είστε σίγουροι ότι μετά τον αγώνα θα χαμογελώ μετά το παιχνίδι μην ανησυχείτε. Θέλουμε να νικήσουμε αύριο. Σαν ποδοσφαιριστής δεν σκεφτόμουν την επόμενη μέρα. Σκεφτόμουν το παιχνίδι εκείνη τη στιγμή και την απόδοσή μου. Μας λείπει ο Ντε Βινσέντι είναι αλήθεια, αλλά έχουμε άλλους πολύ ικανούς παίκτες να τον αντικαταστήσουν. Δεν έχουμε άλλα προβλήματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μίλησε για το πλεονέκτημα του ΑΠΟΕΛ ο Γκουρμπάνοφ

Από πλευράς ποδοσφαιριστών βρέθηκε στη διάσκεψη ο Ρόμαν Μπέζιακ: «Θέλουμε να κάνουμε κάτι παρόμοιο με την προηγούμενη φορά τον Αύγουστο, να πάρουμε τη νίκη. Δεν μπορούμε να φοβόμαστε κάτι από πλευράς Καραμπάχ. Δεν μας τρομάζει, τους έχουμε ήδη αντιμετωπίσει. Αυτό που έγινε με την Ντουντελάνζ είναι στο παρελθόν, δεν πρέπει να το βλέπουμε. Βλέπουμε μόνο μπροστά. Είναι καλό να παίζεις σε γεμάτο στάδιο, δεν μας απασχολεί ότι θα είναι κατάμεστο το γήπεδο».

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου