Φρέναρε την Ομόνοια ο εκπληκτικός Ολυμπιακός

Τι και αν η Ομόνοια βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, τι και αν έχασε το τρίποντο μέσα από τα χέρια του στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Πάφο, ο Ολυμπιακός βρήκε τον τρόπο και κατάφερε να αποσπάσει ένα πολύτιμο (1-1)  βαθμό από την Ομόνοια μέσα στο ΓΣΠ.
 
Οι πράσινοι, κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Τιάγκο μετά την εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 47', αλλά οι μαυροπράσινοι, κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με τον Ζαχαρίου στο 60' της αναμέτρησης. 
 
Η Ομόνοια με μια πολύ κακή εμφάνιση, δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό που στήθηκε πολύ καλά στο γήπεδο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Τα δικά του ο Τιάγκο... με μαγική εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ
 
Α’ ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ φτωχό σε φάσεις, με την Ομόνοια να κρατά την μπάλα και να προσπαθεί, χωρίς όμως να καταφέρει βάλει δύσκολα στην ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου. Από την άλλη ο Ολυμπιακός, κράτησε πολύ καλά στα μετόπισθεν και δεν άφησε σε καμία περίπτωση την Ομόνοια να μπει με αξιώσεις στα καρέ του Κίρεφ. Ενδεικτικό αυτού η μοναδική φάση που η Ομόνοια μπήκε με αξιώσεις στην περιοχή του Ολυμπιακού, ήταν η φάση στο 2’ της αναμέτρησης. Ο Τιάγκο, γέμισε τη μπάλα στην περιοχή με τον Ντάρμπισαϊαρ να προσπαθεί να μπει στην πορεία της μπάλας, αλλά να μην την φτάνει.

Β’ ημίχρονο

Πολύ καλύτερο ήταν το δεύτερο ημίχρονο και από τις δυο ομάδες. Η Ομόνοια μπήκε δυνατά και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Τιάγκο. Ο Βραζιλιάνος, εκτέλεσε απευθείας το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του, δίνοντας κεφάλι στο σκορ στους πράσινους. Η αντίδραση ήταν σχεδόν άμεση από τον Ολυμπιακό με τον Ζαχαρίου. Ο Ντουβεντρού βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Ομόνοια, δίνοντας στον Ζαχαρίου όπου με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα. Από εκεί και πέρα οι πράσινοι, προσπάθησαν να βάλουν πίεση χωρίς να τα καταφέρουν. Ο Ολυμπιακός του Πάμπου Χριστοδούλου, ήταν πολύ σωστά διαβασμένος στα μετόπισθεν και σε συνδυασμό με την κακή παρουσία της Ομόνοιας κατάφερε να κρατήσει. Μάλιστα θα τα κατάφερνε να φύγει με ένα τεράστιο διπλό στο 83’ όταν ο Μπιλάλ βγήκε στην πλάτη της άμυνας των πρασίνων αλλά το πλασέ του δεν ήταν καλό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Απάντησε άμεσα στο τέρμα του Τιάγκο ο Ολυμπιακός

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Μαυρίας, Λούφτνερ, Λάνγκ, Λέζιακς, Κατελάρης, Γκόμεζ, Τιάγκο, Εζρά (Ορτέγκα 46’), Μποτέακ (Χριστοφή 78’), Ντάρπισαϊαρ

Ολυμπιακός: Κίρεφ, Ψάλτης, Σαμπίνια, Σιντιμπέ, Κίκο, Οικονομίδης, Βινίσιους, Ζαχαρίου, Μπιλάλ (Νανίσιο 87’), Ντουβεντρού (Κα 78’), Αγιτέ (Αζουλάο 67’)

Σκόρερς: Τιάγκο 47’ / Ζαχαρίου 60’

Κίτρινες: Ντάρμπισαϊαρ / Ζαχαρίου, Σαμπίνια

Κόκκινες: -/-

Διαιτητής: Τιμόθεος Χριστοφή
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού
Αναμονή για το άνοιγμα της Βόρειας στον ΑΠΟΕΛ-Ηφαίστειο το ΓΣΠ στον τελικό με ΑΕΚ