Στην ακίδα ο Ντολ που... χρειάζεται προεδρικό αλεξίσφαιρο

Η ισοπαλία στο Μπακού, δημιούργησε νέα δεδομένα στον όμιλο των πρωταθλητών. Ήδη μετά το παιχνίδι στο Αζερμπαϊτζάν, άπαντες στον Αρχάγγελο, έπιασαν δουλειά για την δύσκολη έξοδο που έχει η ομάδα της Λευκωσίας την Δευτέρα στο «Αμμόχωστος» κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα για ακόμη μια φορά στον ΑΠΟΕΛ δείχνουν να είναι μπερδεμένα. Μια κατάσταση που επικρατεί εδώ και χρόνια στους γαλαζοκίτρινους με την κατάρα που πέφτει σε όποιον αναλαμβάνει τον ηλεκτρικό πάγκο των γαλαζοκιτρίνων, να χτυπά για ακόμη μια φορά.

Σε ένα πολύ κρίσιμο χρονικά σημείο για τον ΑΠΟΕΛ, για ακόμη μια φορά φαίνεται να γίνεται πόλεμος κατά του προπονητή. Από την μια οι απαντήσεις του είναι έντονες σε ερωτήσεις που δέχεται για το τακτικό κομμάτι, ωστόσο από την άλλη, οι επιλογές του σε κάποια παιχνίδια προκαλούν ερωτήματα. Η απόδοση της ομάδας δεν είναι καθόλου καλή με τα σενάρια, τα παρασκήνια και τις συμφωνίες να δίνουν και να παίρνουν.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χτυπάει την πόρτα του ΑΠΟΕΛ για Σάμιο ο Παναθηναϊκός

Ο τρόπος που χειρίζεται επικοινωνιακά τις καταστάσεις ο Τόμας Ντολ, έχουν αντίκτυπο και στο αγωνιστικό κομμάτι αφού οι ποδοσφαιριστές, βλέπουν και ακούνε τα πράγματα που συμβαίνουν.

Ως εκ τούτου είναι φυσιολογικό να επηρεαστούν από τα όσα συμβαίνουν, με τον αντίκτυπο να φανερώνεται  μέσα στο γήπεδο. Δεν χωράει αμφιβολία πως μέσω των τελευταίων γεγονότων, κλονίζεται η εμπιστοσύνη αλλά και η εικόνα του προπονητή μέσα και έξω από τα αποδυτήρια.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πόσο έλειψες…

Η κατάσταση αυτή, σίγουρα δεν βοηθά κανένα. Το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει ο Τόμας Ντολ, να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από την διοίκηση. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις…
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας