Οι αλήθειες του Σωφρόνη που πονάνε και ο ιδανικός... αυτόχειρας

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στον Απόλλωνα μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της ομάδας στο πρωτάθλημα, στο λεμεσιανό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ. Οι κυανόλευκοι έμειναν χωρίς βαθμολογικό κέρδος σ' άλλο ένα φετινό παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι το ματς εξελισσόταν με τρόπο που δεν προμήνυε ότι θα ερχόταν η ήττα. 

Όπως ακριβώς και στον αγώνα με τον Εθνικό, οι γαλάζιοι δεν είχαν χειρότερη απόδοση από τον αντίπαλό τους, έφυγαν ωστόσο με σκυμμένο κεφάλι και παραμένουν στα χαμηλά της βαθμολογίας, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς τις πορείες που έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια. 

Ο Απόλλωνας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ιδανικός... αυτόχειρας, αφού ειδικά στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, δεν κατάφερε να διαχειριστεί έστω και στο ελάχιστο το προβάδισμα που απέκτησε στο πρώτο ημίχρονο. Μπορεί όντως κάποιος τη δεδομένη στιγμή να μιλήσει για στόχους στην κατάσταση που βρίσκεται αυτή η ομάδα;

Ο ίδιος ο Σωφρόνης Αυγουστή ξεκαθάρισε πολλάκις ότι το κύριο μέλημά του είναι να φτιάξει το αγωνιστικό πρόσωπο ενός συλλόγου που εκείνος έκτισε και αναμόρφωσε τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε, δεν είναι τυχαία η χθεσινή (25/10) αναφορά του στις 35 μέρες που έλειψε από τον πάγκο της ομάδας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξέσπασε ο Σωφρόνης: Δεν ξέρω τι έγινε στις 35 μέρες που έλειπα αλλά θα κοπεί

«Η ομάδα δεν είναι αυτή που είχα τα προηγούμενα χρόνια και που θαύμαζε όλος ο κόσμος. Πρώτη φορά βλέπω παίκτες μου να διώχνουν μπάλα», είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Απόλλωνα. 

Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι ο Κύπριος κόουτς νιώθει απογοητευμένος από την απόδοση των παικτών του και όντας ένας άνθρωπος που ποτέ δεν κρύβεται, έδωσε τη δική του ερμηνεία με το χέρι στην καρδιά για τα όσα συνέβησαν τον τελευταίο μήνα.

Ο τρόπος που αγωνίζεται η ομάδα διαφέρει, έστω και αν το διάστημα απουσίας του Σωφρόνη από την τεχνική ηγεσία ήταν μικρό. Το επιθετικό ποδόσφαιρο με το οποίο οι γαλάζιοι της Λεμεσού εντυπωσίασαν αρχίζει να μοιάζει με προϊόν προς εξαφάνιση. 

Μόνο μέσα από σκληρή δουλειά και επίλυση όσων θεμάτων φαίνεται να προκύπτουν, θα μπορέσει ο Απόλλωνας να επανέλθει στις επιτυχίες.

Τα πολλά λόγια (και) στο ποδόσφαιρο είναι φτώχεια, γι' αυτό και οι κυανόλευκοι καλούνται να γυρίσουν άμεσα σελίδα, αν θέλουν να δουν την ομάδα να επιστρέφει και να πρωταγωνιστεί στο κυπριακό ποδόσφαιρο και στην Ευρώπη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές