Οι αδυναμίες που βγάζουν μάτι και η δύσκολη εξόρμηση του ΓΣΠ

Και τη δεν είχε το παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στην Ένωση στο Αρένα χθες. Γκολ, ανατροπή στην ανατροπή, αμφισβητούμενες φάσεις, κόκκινη αλλά και οκτώ… τέρματα. Μέσα σε όλα αυτά η ΑΕΚ, κατάφερε να χαραμίσει ακόμη δυο βαθμούς αλλά το πιο σημαντικό να προβληματίσει για ακόμη μια φορά με την παρουσία της.

Το πράγμα στράβωσε από την αρχή, καθώς η Ένωση από το πρώτο κιόλας λεπτό, έδειχνε πως σε καμία περίπτωση δεν θα είχε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι. Κάπου εκεί, ξεκίνησαν και τα προβλήματα για την ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ.
Για την ιστορία, ο Φιόλιτς κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 22’ αλλά κανείς δεν περίμενε να πάρει τέτοια τροπή το παιχνίδι. Η Ένωση, αντέδρασε και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου κατάφερε να βρεθεί μπροστά στο σκορ με 1-3. Τώρα το πως έγινε αυτό, μόνο οι ποδοσφαιριστές των μαυροπρασίνων μπορούν να το απαντήσουν.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα βάζουν με όλους και με όλα οι Supporters της ΑΕΚ

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στην επανάληψη, και κατάφερε να σκοράρει με το καλημέρα. Αυτό έδωσε ώθηση, με τον Τρισκόφσκι, να σκοράρει άλλα δυο τέρματα για να φέρει τούμπα το παιχνίδι. Ο Ρουσιάς, ήρθε για να τιμωρήσει την παλιά του ομάδα και με κοντινή κεφαλιά, διαμόρφωσε το τελικό 4-4.

Τι κρατά και τι αφήνει η ΑΕΚ μετά το παιχνίδι αυτό. Και φυσικά τίποτα δεν κρατά αφού παραμένει με το πέρας 7 αγωνιστικών στους 11 βαθμούς με πέντε(!) ισοπαλίες. Για ακόμη μια φορά, σκόραρε, προηγήθηκε αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα. Το έκανε όσο και με την Ομόνοια, όσο και με τον Ολυμπιακό.

Στα πολλά αρνητικά που καταγράφτηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι για τους ποδοσφαιριστές του Ιδιάκεθ είναι η τρομερή αδυναμία στις στημένες φάσεις. Αυτό φάνηκε καθαρά μέσα από το παιχνίδι αφού τα περισσότερα τέρματα της Ένωσης, προήλθαν από στημένα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Το κοντράστ των συναισθημάτων, η γκολάρα του Βαλλιάνου και το χατ τρικ του Τρίσκο

Αυτό που πρέπει να προβληματίσει περισσότερο είναι πως στο παιχνίδι η άμυνα της ΑΕΚ, αδράνησε σε αρκετές περιπτώσεις. Η Ένωση είχε τεράστιο πλεονέκτημα στη μετάβαση από άμυνα σε επίθεση, αφού οι αργές επιστροφές των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, σε σχέση με τους γρήγορους επιθετικούς της Ένωσης, έδιναν τεράστιο πλεονέκτημα στους βυσσινί. Γενικά η άμυνα της ΑΕΚ, έκανε τεράστια λάθη στο χθεσινό παιχνίδι.

Η μουρμούρα, άρχισε για τα καλά, όχι μόνο για τον προπονητή αλλά και για τους ποδοσφαιριστές που δείχνουν να μην μπορούν να κρατήσουν το προβάδισμα που παίρνουν. Ο Ιδιάκεθ, το ανέφερε και στις δηλώσεις του λέγοντας πως η ομάδα του χρειάζεται αρκετή δουλειά και αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: To μήνυμα του Ζάιρο για το ιστορικό ραντεβού της Πάφου
BINTEO: Μπήκε σε πράσινο αυτοκίνητο με τριφύλλι και σφυροδρέπανο και ετοιμάζεται για τον τελικό ο Τζον
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal