Ένας εκτελεστής με κρύο αίμα στον ΑΠΟΕΛ

Αποτέλεσε προσωπική επιλογή των Ντομένικο Τέτι και Πάολο Τραμετσάνι το περασμένο καλοκαίρι για την επίθεση του ΑΠΟΕΛ. Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας και ο πρώην προπονητής της, τον γνώριζαν από το πέρασμά του σε Ιταλία και Ελβετία και του εμπιστεύθηκαν μια θέση στο ρόστερ.

Ο ίδιος άργησε λίγο να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις και στο περιβάλλον της νέας του ομάδας, όμως παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζεται όλο και καλύτερος.

Ο λόγος για τον Λίνους Χαλένιους. Ο 30χρονος Σουηδός επιθετικός είναι από τους ελάχιστους διασωθέντες αυτή τη χρονική περίοδο για τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας και η αγωνιστική του απόδοση και προσφορά πείθει και τους πλέον δύσπιστους και απαιτητικούς οπαδούς του ΑΠΟΕΛ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η μουρμούρα που κάνει τον Ντολ τη μια να χαμογελά και την άλλη να εκνευρίζεται

Μέχρι στιγμής, έχει σκοράρει τρία γκολ σε εννέα συμμετοχές με την φανέλα της λευκωσιάτικης ομάδας. Κόντρα σε ΕΝΠ και Δόξα για το πρωτάθλημα και το χθεσινό κόντρα στην Καραμπάχ στο Μπακού για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Μπορεί να μοιάζει με ιεροσυλία, αλλά η εκτελεστική του δεινότητα και η ψυχραιμία του στα τελειώματα των φάσεων, θυμίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό, αυτά του τεράστιου Αργεντινού επιθετικού Φερνάντο Καβενάγκι. Μπορείτε να θυμηθείτε τα τελειώματα του στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας της Λευκωσίας και θα καταλάβετε τι εννοούμε…

Ο Χαλένιους έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, ο οποίος εκτιμά τα προσόντα και τη δουλειά του εντός αγωνιστικού χώρου. Σε μια ομάδα του επιπέδου και της αξίας του ΑΠΟΕΛ, πρέπει να αποδεικνύεις την πρόοδο και τις ικανότητες σου σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα και ο Σουηδός φαίνεται πως έχει πιάσει το νόημα και με το παραπάνω…
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ
Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι