Το «όχι» του Ντολ και το μπαλάκι στη διοίκηση

Αποστολή εξετελέσθει στον ΑΠΟΕΛ με το διπλό στο Αμμόχωστος να λειτουργεί θετικά σε αρκετούς τομείς. Ένεση αλλά και τόνωση του ηθικού ενόψει συνέχειας είναι από τα πράγματα που μπορούν να κρατήσουν στον ΑΠΟΕΛ.
 
Ο Τόμας Ντολ, έδωσε με την σειρά του μια απάντηση στα όσα διαδραματίστηκαν μέσα στην εβδομάδα.
Αν και η απόδοση δεν έφτασε για ακόμη ένα παιχνίδι σε ψηλά επίπεδα, οι πρωταθλητές είχαν την κατάλληλη ποιότητα για να καθαρίσουν το παιχνίδι με τον δικό τους τρόπο. Όσο η διαχείριση, όσο και οι επιλογές του Τόμας Ντολ, έδωσαν στον ΑΠΟΕΛ, άλλο ένα τρίποντο που δίνει στην ομάδα της Λευκωσίας το αλάνθαστο 4στα4 μέχρι στιγμής.

Παρά τις πέντε απουσίες που είχε ο Γερμανός, κατάφερε με μικρές διορθωτικές κινήσεις στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, να ανεβάσει την ομάδα του για να πάρει τη νίκη. Στα θετικά ότι οι Μάτιτς και Βιντιγκάλ είδα δίκτυα, αλλά και φυσικά το τρίτο τέρμα του Μερκή στην φετινή περίοδο, που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη κόντρα στους ερυθρόλευκους της Νέας Σαλαμίνας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κερδισμένος σε όλα ο Ντολ

Ο Τάμαρι επέστρεψε, καθώς μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και βοήθησε στα μέγιστο ως προς το να γίνει πιο επιθετικός ο ΑΠΟΕΛ. Ντεμπούτο για Χάνι και Σιέλη, που αν και αγωνίστηκαν λίγα λεπτά, έδειξαν πως έχουν να δώσουν ακόμη πολλά.

Για ακόμη μια φορά, στο ρεπορτάζ των γαλαζοκιτρίνων της Λευκωσίας, το κύριο θέμα δεν είναι το αγωνιστικό. Ο Τόμας Ντολ, έκλεψε για ακόμη μια φορά την παράσταση, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις φήμες των τελευταίων ημερών που φέρουν τον Λούκα Χατζηλούκα προ των πυλών του Αρχαγγέλου.
Ο 53χρονος, θέλησε να απαντήσει ευθέος στην ερώτηση και αφού δεν κρύφτηκε απάντησε πως είναι ευχαριστημένος με τα όσα του προσφέρει το υπάρχων προπονητικό τιμ. Ο Γερμανός τεχνικός, άδειασε την διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων για την απόφασή της να έρθει σε επαφές με τον Κύπριο τεχνικό. Δεδομένη η αξία του Κύπριου τεχνικού, όπου κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ζήτησε χρόνο ο Ντολ-«Δεν χρειάζομαι άλλο βοηθό στην ομάδα»

Το αν το προπονητικό τιμ χρήζει αλλαγών, είναι κάτι που θα πρέπει να δει ο καθ' ύλην αρμόδιος τεχνικός διευθυντής μαζί με τον προπονητή. Πλέον, το μπαλάκι έχει πάει στην διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων, αφού σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το όλο θέμα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος
Ανακοίνωσε προπονητή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου