Η κρίσιμη απόφαση Πετρίδη και το σενάριο φυγής Τέτι-Ντολ

Κέρδισε στο γήπεδο, κέρδισε και στην δημοσιογραφική διάσκεψη ο Τόμας Ντολ. Με πολλές απουσίες, με ένα σύστημα που σχεδόν ποινικοποιήθηκε στον ΑΠΟΕΛ και αρκετές αλλαγές, ο Τόμας Ντολ δικαιώθηκε στον αγωνιστικό χώρο.
 
Ο Γερμανός δεν δίστασε να αφήσει την ομάδα ουσιαστικά χωρίς αριστερό ακραίο αμυντικό, αφήνοντας τον Ζοαζίνιο εκτός αποστολής. Δεν είναι λίγοι που μόλις είδαν τον αρχικό σχηματισμό 3-5-2 και με τον Βιντιγκάλ να καλείται να ανταπεξέλθει για πρώτη φορά σε όλη την αριστερή γραμμή, περίμεναν ένα δύσκολο απόγευμα τόσο για τον ΑΠΟΕΛ αλλά ειδικότερα για τον Τόμας Ντολ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το «όχι» του Ντολ και το μπαλάκι στη διοίκηση
 
Ο Γερμανός πήρε το μάξιμουμ από τους παίκτες του, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο, δικαιώθηκε για τις επιλογές του και απέδειξε σε όλους γιατί ζητούσε χρόνο μετά από τις άσχημες εμφανίσεις της ομάδας ειδικότερα στο πρωτάθλημα.
 
Οι ίδιοι παίκτες του έδωσαν την άνεση να δώσει και την πολυσυζητημένη απάντηση, αναφορικά με τον ερχομό του Λούκα Χατζηλούκα στο τεχνικό τιμ της ομάδας. «Δεν είναι απαραίτητο να έρθει» δήλωσε, επιβεβαιώνοντας εμμέσως την πρόθεση της διοίκησης, όμως ύψωσε ασπίδα προστασίας στους συνεργάτες του και ειδικότερα στον Ντομένικο Τέτι, ο οποίος φέρεται να στηρίζει τον Γερμανό τεχνικό στο εν λόγω θέμα και να βάζει τα δύο πόδια της διοίκησης σε ένα παπούτσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ζήτησε χρόνο ο Ντολ-«Δεν χρειάζομαι άλλο βοηθό στην ομάδα»

Είναι πλέον οφθαλμοφανές ότι τα πάντα κρέμονται από μια κλωστή στον Αρχάγγελο, καθώς πιθανή επιμονή του Πρόδρομου Πετρίδη να ενεργοποιήσει την συμφωνία με τον Λούκα Χατζηλούκα θα οδηγήσει στην πόρτα εξόδου, όχι μόνο τον Τόμας Ντολ αλλά και τους συνεργάτες του, όπως και τον μακροβιότερο τεχνικό διευθυντή της ομάδας. Οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές για τον ΑΠΟΕΛ.

Δειτε Επισης

Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος
Ανακοίνωσε προπονητή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου