Πρεμιέρα ευκαιριών στον Ολυμπιακό

Μοναδικός σκοπός η νίκη για τον Ολυμπιακό του Πάμπου Χριστοδούλου, για την σημερινή πρώτη αναμέτρηση για το κύπελλο Κύπρου, κόντρα στην Ξυλοτύμπου. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να γίνει στο Μακάρειο στάδιο στις 14:30.

Οι μαυροπράσινοι, έχουν ένα πρόγραμμα με συνεχόμενους αγώνες και έτσι ο Κύπριος τεχνικός αναμένεται να προβεί σε μερικές αλλαγές.  Ο αγώνας είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, για να πάρουν χρόνο συμμετοχής ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πάρει μέχρι στιγμής. Ενόχ και Αζουλάο, αναμένεται να αγωνιστούν αρκετά λεπτά στο σημερινό παιχνίδι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ενδιαφέρον για Κύπριο ποδοσφαιριστή αποκάλυψε ο Εγκωμίτης
 
Οι αγώνες της πρώτρης φάσης του κυπέλλου είναι μονοί και πρέπει να υπάρχει η απαιτούμενη συγκέντρωση, αν θέλει ο Ολυμπιακός να κάνει το επόμενο βήμα στην διοργάνωση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

«Αγαπημένε μας Θεόδωρε, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου σε ευχαριστεί για όλα όσα πρόσφερες»
Παρέπεμψε τον Παπασταύρου στον… Γρηγόρη η ΚΟΠ-«Οι οικονομικές καταστάσεις ελέγχονται»
Για κοροϊδία κατηγορεί τον Λοϊζίδη ο Παπασταύρου-«Μην συγκαλύψετε τις παρανομίες της ΚΟΠ»
Ο Τάκης Λεμονής στο στόχαστρο της Σαμπάχ
Σαββίδης: Παράδοξο να λαμβάνει στήριξη υποψήφιος χωρίς πλάνο, η ΚΟΠ δεν αλλάζει με βολέματα
Θέλει τον Χάμπο Κυριάκου στον Παναιτωλικό ο Πετράκης
Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι