«Πάμε στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ για να διεκδικήσουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα»

Στο γεγονός πως η ομάδα της Λάρνακας δεν απόδωσε τα αναμενόμενα με την Ένωση στάθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στον Active.
 
Τονίζοντας πως στο επόμενο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει να βελτιωθεί η ΑΕΚ και πως κάθε χρόνο οι αγώνες με τους γαλαζοκίτρινους είναι ανταγωνιστικοί. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Το κοινό σημείο του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ
 
«Δεν υπάρχει κάποια δικαιολογία, το πρώτο ημίχρονο χάναμε και το σκορ θα μπορούσε να ξεφύγει, για τι ήταν κακή η παρουσία μας. Θα το δει ο προπονητής μας και θα το δει μαζί με τους ποδοσφαιριστές μας για να το διορθώσει. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε να το διορθώσουμε, αλλά και πάλι δεν καταφέραμε να το κρατήσουμε. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Με την Ένωση είχαμε κάποιες επιστροφές, με τους ποδοσφαιριστές και πλέον πάμε στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ βελτιωμένοι για να διεκδικήσουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λάρνακας για τον αγώνα με την Ένωση.

«Δεν υπάρχει κανείς που έμεινε ικανοποιημένος μετά τον αγώνα  την Ένωση. Το ζητούμενο είναι να υπάρξει αντίδραση από όλους μας στο επόμενο παιχνίδι, γιατί δεν είναι αυτές οι δυνατότητες που χαρακτηρίζουν τη δική μας ομάδα. Είχαμε κάποιες απώλειες, χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία. Τα τελευταία χρόνια ειδικότερα και εντός, αλλά και εκτός με τον ΑΠΟΕΛ όλα μας τα παιχνίδια δεν έχουμε επιβληθεί, ούτε μας έχει επιβληθεί ο αντίπαλος. Ελπίζω να συνεχιστεί κάτι τέτοιο, όμως για να γίνει κάτι τέτοιο απέναντι σε μια ομάδα που έχει το απόλυτο και είναι μόνιμη πρωταθλήτρια, θα πρέπει να είμαστε βελτιωμένοι αρκετά», κατέληξε για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
 

Δειτε Επισης

Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ