Το ποιοτικό βάθος της Ανόρθωσης και αυτοί που έρχονται στο προσκήνιο

Η ευρεία νίκη κόντρα στη Δόξα έφερε στην επιφάνεια τις αγωνιστικές αρετές και τις μεγάλες ικανότητες του ρόστερ της φετινής Ανόρθωσης. Η ομάδα της Αμμοχώστου έχει πληρότητα και μεγάλη ποιότητα σχεδόν σε όλες τις γραμμές της και αυτό το γεγονός φαίνεται ξεκάθαρα με την πάροδο του χρόνου.

Στα αξιοσημείωτα της νίκης της περασμένης αγωνιστικής στο Μακάρειο Στάδιο, είναι το ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν χρησιμοποίησε καθόλου τους Νίκο Καλτσά, Μπεράτ Σαντίκ και Τορνίκε Οκριασβίλι, για διάφορους λόγους.

Ο Ελλαδίτης εξτρέμ δεν είχε τόσο καλή απόδοση κόντρα στην Ομόνοια και έμεινε στον πάγκο κόντρα στη Δόξα, αφού ο προπονητής επέλεξε να αγωνιστεί με δύο επιθετικούς κορυφής. Η εξέλιξη του αγώνα, ώθησε τον Κετσπάγια να τον ξεκουράσει.

 Από την άλλη, ο τραυματισμός του Σαντίκ κόντρα στην Ομόνοια ανάγκασαν τον τεχνικό της Ανόρθωσης να τον ξεκουράσει επίσης, ενώ ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός είναι σε φάση επανόδου στην αγωνιστική δράση και αναμένεται πως στο επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θα βρίσκεται στην αποστολή.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τι ισχύει για Σελίν και Οκριασβίλι

Αυτό το γεγονός έδωσε την ευκαιρία στον Τιμούρ Κετσπάγια να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει πάρα πολύ στη φετινή σεζόν. Οι Μιχάλης Ιωάννου, Θεόδωρος Βασιλακάκης και Μουρτάζ Νταουσβίλι πήραν την ευκαιρία τους και την εκμεταλλεύτηκαν στον απόλυτο βαθμό.

Ο Γεωργιανός πέτυχε ένα από τα καλύτερα γκολ της φετινής σεζόν μέχρι στιγμής και το πανηγύρισε δεόντως, ενώ οι Βασιλακάκης και Ιωάννου πήραν χρήσιμα αγωνιστικά λεπτά, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ειδικότερα, τον Ιωάννου τον πιστεύουν πάρα πολύ στην ομάδα της Αμμοχώστου και τον θεωρούν ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά τους στοιχεία. Θεωρείται βέβαιο πως, με την πάροδο του χρόνου θα παίρνει όλο και περισσότερο χρόνο και θα αποδεικνύει συνεχώς την αξία του.

Σε όλο αυτό που περιγράψαμε πιο πάνω, αβίαστα βγαίνει το συμπέρασμα πως και ποιοτικό «βάθος» έχει αυτή η ομάδα, αλλά και ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν από την άκρη του πάγκου. Σαφώς, τίποτα δεν είναι τυχαίο στη φετινή Ανόρθωση και όλοι έχουν κάτι να δώσουν. Όλα αυτά τα κομμάτια ενώνονται για το αποτέλεσμα, που βλέπουμε εντός αγωνιστικού χώρου μέχρι στιγμής.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
 

Δειτε Επισης

Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»