Τι έκανε ο Πάμπος στον πάγκο της Ανόρθωσης

Ανάμεσα στις πολλές ομάδες που έχει δουλέψει ο Πάμπος Χριστοδούλου στην προπονητική του καριέρα, είναι και αυτή της Ανόρθωσης.

Ο Κύπριος τεχνικός είχε ένα πολύ σύντομο πέρασμα από την ομάδα της Αμμοχώστου, προς το τέλος της σεζόν 2012/13. Πιο συγκεκριμένα, κοούτσαρε την Ανόρθωση για έξι παιχνίδια, από τις αρχές του Απριλίου μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο νυν τεχνικός του Ολυμπιακού Λευκωσίας αντικατέστησε τον Ρόνι Λέβι στην τεχνική ηγεσία και είχε απολογισμό δύο νικών, δύο ισοπαλιών και δύο ηττών, στο διάστημα της παραμονής του στον πάγκο της ομάδας της Αμμοχώστου. Πέτυχε δύο συνεχόμενες νίκες επί της ΑΕΚ με 0-1, εκτός έδρας και επί του ΑΠΟΕΛ με 2-1 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», την πέμπτη και την έκτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η ατσάλινη άμυνα της Ανόρθωσης διά χειρός Κετσπάγια

 Η νίκη της Ανόρθωσης επί των γαλαζοκιτρίνων της Λευκωσίας στις 18 Μαΐου 2013, είναι και η τελευταία της εντός έδρας, μέχρι και σήμερα κόντρα στον μεγάλο της αντίπαλο.

Έχασε εντός έδρας από την ΑΕΚ με σκορ 0-3 και από την Ομόνοια με 4-0 στο ΓΣΠ. Τέλος, εξήλθε ισόπαλος χωρίς τέρματα κόντρα σε Ομόνοια εντός και ΑΠΟΕΛ εκτός.

Ο Κύπριος τεχνικός κατάφερε να φέρει την Ανόρθωση στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με 68 βαθμούς στο τέλος της σεζόν και κέρδισε την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο κόσμος της Ανόρθωσης τον ήθελε να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία και την επόμενη σεζόν, αλλά κάποιες διαφωνίες με την τότε διοίκηση Σάββα Κάκου, τον ανάγκασαν να αποχωρήσει οριστικά και αμετάκλητα από το «Αντώνης Παπαδόπουλος».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»