Το all in με Ουζόχο, ο άσος του Κίρζη και η παρτίδα που καταδίκασε τον Γιάγκου

Τίτλοι τέλους στην περιπέτεια του πρώην αντιπροέδρου της Ανόρθωσης και γιατρού, Κυριακού Γιάγκου, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για την πολύκροτη υπόθεση του πλαστού δελτίου υγείας του ποδοσφαιριστή, Φρανσίς Ουζόχο.

Μια υπόθεση που προκάλεσε ντόρο στο κυπριακό ποδόσφαιρο, τον περασμένο Φεβρουάριο, και είχε ως αποτέλεσμα την καταδίκη του Γιάγκου (σ.σ ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή), ενώ ενώπιον της Δικαιοσύνης κατηγορείται και η εταιρεία Ανόρθωση, ως νομικό πρόσωπο.
 
Όλα άρχισαν την Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου, με την ΚΟΠ να ενημερώνει ότι η Ομοσπονδία της Ισπανίας ζήτησε από την Ανόρθωση, το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του Φρανσίς Ουζόχο, κάτι το οποίο έγινε. Αφού παραλήφθηκε το πιστοποιητικό, ο ποδοσφαιριστής εγγράφηκε στο δυναμικό της ομάδα της Αμμοχώστου.
 
Σάββατο 2 Φεβρουαρίου
Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας πήρε φανέλα βασικού στην πρώτη του συμμετοχή, στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, το οποίο η Ανόρθωση κέρδισε με 1-0.
 
Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου
Δύο μέρες αργότερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου, ανακοίνωσε πως το νομικό τμήμα του συλλόγου, εξέτασε κατά πόσον ήταν κανονική η συμμετοχή του Φράνσις Ουζόχο και συγκεκριμένα, το αν υπήρξε καθυστέρηση στην εγγραφή του στο δυναμικό του συλλόγου της Αμμοχώστου.
 
Λίγες ώρες αργότερα, ο ΚΟΑ, με ανακοίνωση του, ενημέρωσε πως δόθηκαν οδηγίες στην Οργανισμό για διεξαγωγή έρευνας, σε σχέση με το δελτίο υγείας του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, Φράνσις Ουζόχο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Διέταξε έρευνα για το δελτίο υγείας του Ουζόχο ο ΚΟΑ (ανακοίνωση)
 
Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 
Σε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με την Ανόρθωση, προχώρησε την επόμενη μέρα, ο Απόλλωνας, αφού θεώρησε ότι υπήρξε παρατυπία με το δελτίο υγείας του τερματοφύλακα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Η ένσταση του Απόλλωνα και το δελτίο υγείας του Ουζόχο!
 
Η επίσημη ενημέρωση του Απόλλωνα:
«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο ανακοινώνει ότι έχει καταθέσει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Francis Uzoho στον μεταξύ μας αγώνα, ο οποίος διεξαχθεί στις 2 Φεβρουαρίου, αναφορικά με την εγκυρότητα του δελτίου υγείας του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αφίχθηκε την 1η Φεβρουαρίου στις 16:05, ενώ το δελτίο υγείας του εκδόθηκε από τον Κ.Ο.Α πριν το κλείσιμο του αρμόδιου τμήματος (08:00-14:30) την ίδια μέρα.
Αναμένουμε τον Κ.Ο.Α. και την Αστυνομία να ολοκληρώσει την έρευνα το συντομότερο δυνατόν. Διοικητικό Συμβούλιο Απόλλων Λεμεσού».
 
Καταγγελία στην Αστυνομία, όλα νομότυπα έλεγε ο ΚΟΑ
Λίγες ώρες αργότερα, ο ΚΟΑ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημέρωνε πως το δελτίο υγείας του ποδοσφαιριστή εκδόθηκε νομότυπα. 
 
Την ίδια μέρα, η διοίκηση του Απόλλωνα, πέρασε το κατώφλι του ΤΑΕ Λεμεσού και προέβη σε επίσημη καταγγελία, με την Αστυνομία να αρχίζει ποινική έρευνα.
 
6 Φεβρουαρίου
Η ΚΟΠ ανακοίνωσε ότι η εκδίκαση της ένστασης του Απόλλωνα, κατά του κύρους του αγώνα με την Ανόρθωση, έχει οριστεί για τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019. 

Tην ίδια μέρα, επιστολή προς τον ΚΟΑ απέστειλε η διοίκηση του Απόλλωνα, σχετικά με τον Φράνσις Ουζόχο, ενώ παράλληλα ζήτησε από τον ΚΟΑ να συνεχίσει την έρευνα για το δελτίο υγείας του ποδοσφαιριστή.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Νέα επιστολή Απόλλωνα προς τον ΚΟΑ - Ζητά πιστοποιημένες εξετάσεις του Ουζόχο
 
Παράλληλα, μέλη της Αστυνομίας επισκέπτονται τα γραφεία του ΚΟΑ για να λάβουν καταθέσεις από υπαλλήλους του ΚΟΑ, που εργάζονται στο χώρο έκδοσης δελτίων υγείας του Οργανισμού.
 
7 Φεβρουαρίου
Η Ανόρθωση εξέδωσε την πρώτη της επίσημη ανακοίνωση μετά την ένσταση, υποστηρίζοντας πως δεν έχει τίποτα να φοβάται από τη συγκεκριμένη υπόθεση. 
 
Την ίδια μέρα εξέδωσε, επίσης, ανακοίνωση, αναφορικά με το θέμα δελτίου υγείας του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, Φράνσις Ουζόχο, και ο ΠΑΣΠ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Κατέθεσε στην αστυνομία ο Ουζόχο, συνέχεια στις έρευνες
 
8 Φεβρουαρίου
Ο ΚΟΑ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ανέφερε πως εκτός από την εσωτερική διοικητική έρευνα που αφορούσε στον ουσιώδη χρόνο έκδοσης του δελτίου υγείας του αθλητή, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού προέβη σε περαιτέρω ενέργειες με σκοπό την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Νέα ανακοίνωση ΚΟΑ για την υπόθεση Ουζόχο
 
Ο Γιάγκου συλλαμβάνεται από την Αστυνομία
 
Ακολούθως, την ίδια ημέρα, 8 Φεβρουαρίου, μετά από στοιχεία που προέκυψαν, οι ανακριτές της υπόθεσης εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης εναντίον του Κυριακού Γιάγκου, για αδικήματα που αφορούν πλαστογραφία και ως εκ τούτου φόρεσε χειροπέδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Χειροπέδες στον αναπληρωτή πρόεδρο της Ανόρθωσης! 

9 Φεβρουαρίου 
Ο Κυριακός Γιάγκου, το πρωί της 9ης Φεβρουαρίου οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, φορώντας χειροπέδες, για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Την ίδια ώρα, από ανάκριση πέρασαν ποδοσφαιριστές και παράγοντες, ενώ την πύλη της Αστυνομίας πέρασε και ο πορτιέρε της Ανόρθωσης, Φρανσίς Ουζόχο, ο οποίος παρεμπιπτόντως φέρεται να μετέφερε στους ανθρώπους της ομάδας της Αμμοχώστου, την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα, απαντώντας στα ερωτήματα που του τέθηκαν. Όπως διαπιστώθηκε, κατά τον επίδικο χρόνο όπου εκδόθηκε το δελτίο υγείας του, ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν στο αεροπλάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ενώπιον Δικαστηρίου ο Κυριακός Γιάγκου για την υπόθεση Ουζόχο
 
Έκτακτη συνεδρίαση στον ΚΟΑ για το θέμα Ουζόχο
Την ίδια ημέρα, το διοικητικό συμβούλιο του ΚΟΑ συνεδρίασε εκτάκτως και ενώπιον των μελών του ΔΣ, τέθηκε το θέμα ανάκλησης του δελτίου υγείας του Ουζόχο, μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Επιπλέον, ανακοινώθηκε η δια πλειοψηφίας απόφαση για ακύρωση του δελτίου υγείας μετά από σχετική εισήγηση των ιατρών του ΑΣΥΑ (Ανώτατο Συμβούλιο Υγείας Αθλητών) του Οργανισμού.
 
Από νέα ανάκριση ο Γιάγκου, για κατάθεση Ουζόχο
Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ομάδας της Αμμοχώστου πέρασε από νέα ανάκριση, ενώ στην αρχική κατάθεση που έδωσε, ο Γιάγκου, δεν παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων.
 
Καθοριστικής σημασίας κρίθηκε η δεύτερη κατάθεση που έδωσε ο Νιγηριανός τερματοφύλακας, με την οποία είχε επαναλάβει την άγνοια του, για τα υπό διερεύνηση αδικήματα.

Επίσης, το κατώφλι του ΤΑΕ Αρχηγείου πέρασαν ξανά οι δύο ποδοσφαιριστές στους οποίους, όπως προέκυψε από τις έρευνες, ανήκαν τα σχετικά έγγραφα και οι ιατρικές εξετάσεις που χρησιμοποιήθηκαν για το δελτίο υγείας του Ουζόχο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Νέες καταθέσεις από ποδοσφαιριστές, τα μάτια στραμμένα στην ανάκριση Ουζόχο
 
Κυριακή 10 Φεβρουαρίου

Κατέθεσε ο Ανδρέας Παντελή
Την πύλη του ΤΑΕ Αρχηγείου πέρασε στις 10 Φεβρουαρίου και ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει σε συγκεκριμένες ερωτήσεις σε σχέση με τον Νιγηριανό τερματοφύλακα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Κατέθεσε ο Παντελή-Στη... σέντρα Γιάγκου και Ουζόχο
 
Την ίδια ημέρα, στο ΤΑΕ Λάρνακας καλούνται για νέα κατάθεση τόσο ο Ουζόχο, ο οποίος έδωσε και δείγμα υπογραφής, όσο και οι δύο ποδοσφαιριστές, των οποίων οι εξετάσεις φέρεται να χρησιμοποιήθηκαν στο φάκελο για την έκδοση δελτίου υγείας στον Νιγηριανό.
Ακολούθως, το Δ.Σ. του σωματείου της Ανόρθωσης συνεδρίασε εκτάκτως και τοποθετείται στην υπόθεση Ουζόχο.
 
Η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Σωματείου Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει τη πλήρη στήριξη και συμπαράσταση στον Αναπληρωτή Πρόεδρο της Εταιρείας Δρ Κυριακό Γιάγκου. Σε έκτακτη συνεδρία το Συμβούλιο συζήτησε διεξοδικά όλα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες και εξέτασε τρόπους αντιμετώπισης. Παρακολουθούμε στενά όσα συμβαίνουν στο Ποδοσφαιρικό μας τμήμα και είμαστε έτοιμοι να παρέμβουμε και να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για προστασία των συμφερόντων του Συλλόγου μας. Επί τη ευκαιρία θα θέλαμε να συγχαρούμε την ποδοσφαιρική μας ομάδα, που παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, έμειναν ανεπηρέαστοι και κέρδισαν το ντέρμπι με τη Νέα Σαλαμίνα».
 
Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου
Η ΚΟΠ ανακοινώνει την αναβολή της προγραμματισμένης εκδίκασης της υπόθεσης και τη μετάθεσή της για την Τετάρτη. Ο λόγος ήταν η επιθυμία του Αθλητικού Δικαστή να έχει ενώπιον του τα επικυρωμένα πρακτικά της έκτακτης συνεδρίας του ΚΟΑ, στο πλαίσιο της οποίας αποφασίστηκε η ακύρωση του δελτίου υγείας του παίκτη.

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου
Η Αστυνομία προχωρεί στη σύλληψη 36χρονης λειτουργού του ΚΟΑ και του 41χρονου συζύγου της, για τα αδικήματα της συνομωσίας για καταδολίευση και παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία.
 
Την ίδια μέρα, την απόφαση να παραιτηθεί λόγω των γεγονότων των τελευταίων ημερών, γνωστοποιεί ο υπεύθυνος ασφαλείας του Απόλλωνα, Γιώργος Γιάγκου.

Στη συνέχεια, σε έκτακτη συνεδρίασή του το Δ.Σ. του ΚΟΑ, επικυρώνει τα πρακτικά της έρευνας, στα οποία φέρεται να υπάρχει η διαπίστωση ότι εξ αρχής δόθηκαν παραπλανητικά στοιχεία και γι’ αυτό εκδόθηκε δελτίο υγείας στον Νιγηριανό τερματοφύλακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Χατ τρικ συλλήψεων για την υπόθεση Ουζόχο-Χιονοστιβάδα εξελίξεων

Ελεύθεροι και οι τρεις για την υπόθεση Ουζόχο
Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, αφέθηκε ελεύθερος μιας και οι ανακριτές έκριναν πως δεν υπάρχει επαρκής λόγος για να ανανεωθεί το διάταγμα κράτησής του. Επίσης, ελεύθεροι αφέθηκαν και τα άλλα δύο πρόσωπα που είχαν συλληφθεί.  
 
Ο 41χρονος, είναι γείτονας του γιατρού, ο οποίος έκρυψε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του, είπε ότι το έπραξε αυτό καθώς όπως ισχυρίστηκε, ένιωθε υποχρέωση να βοηθήσει τον Γιάγκου καθώς τον βοήθησε στον παρελθόν.
 
Στη συνέχεια και οι τρείς κατηγορήθηκαν γραπτώς και η υπόθεση καταχωρήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Αντεπιτίθεται στον ΚΟΑ η λειτουργός που διώκεται για την υπόθεση Γιάγκου
 
Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου
Ο Αθλητικός Δικαστής προχωρεί σε αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης, καθώς -όπως ανακοινώνει η ΚΟΠ- ο ΚΟΑ αρνείται κατ’ επανάληψη να δώσει το σκεπτικό και/ή αιτιολογικό της απόφασης, το οποίο έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιό του σχετικά με το δελτίο υγείας του Ουζόχο.

Με ανακοίνωσή του ο ΚΟΑ διευκρινίζει ότι έχει δώσει στην ΚΟΠ τα στοιχεία εκείνα, η αποκάλυψη των οποίων δεν αποτελεί κίνδυνο επέμβασης στο ανακριτικό έργο ή παραβίασης των προνοιών, της νομοθεσίας προστασίας προσωπικών δεδομένων.
 
Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου
Άρχισε στις 11:30 και ολοκληρώθηκε στις 13:10, η εκδίκαση της υπόθεσης από τον Αθλητικό Δικαστή.
 
Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου
Με ανακοίνωση της, η ΚΟΠ, ανακοίνωσε την μετάθεση της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή για την προσεχή Δευτέρα (18/02). Παράλληλα η ΚΟΠ ενημέρωσε ότι ζητάει από τον ΚΟΑ την ακριβή ημερομηνία που ακυρώθηκε το δελτίου του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Ανακοίνωση ΚΟΠ για την απόφαση Αριστοτέλη Βρυωνίδη
 
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Σε σχέση με την ένσταση του Απόλλωνα κατά του κύρους του αγώνα του με την Ανόρθωση για τη 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta, οι δικηγόροι των δύο ομάδων, τοποθετήθηκαν σήμερα ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ Αριστοτέλη Βρυωνίδη στα νέα στοιχεία που στάληκαν από τον ΚΟΑ σήμερα το πρωί (επιστολή γιατρού Κυριακού Γιάγκου).
 
Παράλληλα, ο Αθλητικός Δικαστής τους ενημέρωσε πως έχει ζητηθεί από τον ΚΟΑ να ενημερώσει την ΚΟΠ για την ακριβή ημερομηνία που ισχύει η ακύρωση του δελτίου υγείας του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Φράνσις Ουζόχο και αναμένει την απάντηση σε αυτό το σημείο, σύμφωνα και με σημερινές, δημόσιες τοποθετήσεις του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, Ανδρέα Μιχαηλίδη.
 
Ο Αθλητικός Δικαστής θα αναμένει την απάντηση του ΚΟΑ μέχρι τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 το μεσημέρι και στη συνέχεια θα ανακοινώσει την απόφαση του.
 
Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου
Η ΚΟΠ ανακοινώνει την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, Αριστοτέλη Βρυωνίδη, αναφορικά με την ένσταση του Απόλλωνα για τον αγώνα του με την Ανόρθωση, για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.
 
Η ανακοίνωση:
Ο Αθλητικός Δικαστής αποφάσισε να κάνει αποδεκτή την ένσταση του Απόλλωνα, κατακυρώνοντας τον  πιο πάνω αγώνα με σκορ 3-0 υπέρ του.
Στην Ανόρθωση επιβάλλεται επιπλέον αφαίρεση 6 βαθμών από την πρώτη φάση του Πρωταθλήματος Cyta. Στον ποδοσφαιριστή Φράνσις Ουζόχο επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής και πρόστιμο.
 
Τρίτη 9 Ιουλίου
Ο Κυριακός Γιάγκου, καθώς και οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι, βρέθηκαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, με τον πρώην αντιπρόεδρο της Ανόρθωσης να παραδέχεται τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.
 
Τρίτη 29 Οκτωβρίου
Το Δικαστήριο επέβαλε στον Γιάγκου, ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, με τριετή αναστολή, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη των άλλων δύο προσώπων, καθώς και της εταιρείας Ανόρθωσης, ως νομικό πρόσωπο.
 
Διαβάζοντας την απόφαση του ο Δικαστής, ανέφερε πως ο Γιάγκου, «από τα δεδομένα λειτούργησε αυτόβουλα και παράνομα, χρησιμοποιώντας την θέση και τη ιδιότητα του ως μέλος της Ανόρθωσης», υποδεικνύοντας παράλληλα πως ενήργησε μεθοδικά, αλλά επρόκειτο για μεμονωμένο περιστατικό.

Δίνοντας ελαφρυντικά στον Κυριακό Γιάγκου, ο Δικαστής τόνισε πως ο κατηγορούμενος δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει ζημιά στον οποιοδήποτε, ενώ όπως ανέφερε πριν τον αγώνα μεταξύ της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα, ο Ιατρός είχε εξετάσει τον Ουζόχο και διαπίστωσε ότι δεν είχε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας.

«Προσέφερε από το 2004 αφιλοκερδώς της υπηρεσίες του. Ενήργησε χωρίς αδιαφορία για τον Ουζόχο. ήταν νεαρός ποδοσφαιριστής και υψηλών προδιαγραφών. ήρθε από ένα σπουδαίο πρωτάθλημα, όπου είχε περάσει από ιατρικούς ελέγχους. Πριν τον αγώνα τον εξέτασε και διαπίστωσε ότι δεν είχε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας. Η καταδίκη του σε φυλάκιση θα έχει επιπτώσεις στην καριέρα του».

Ως μετριαστικός παράγοντας λήφθηκε υπόψιν και το γεγονός ότι ο Κυριακός Γιάγκου συνεργάστηκε με την Αστυνομία και προέβη σε παραδοχή, με το Δικαστήριο να τονίζει ότι «η καταδίκη του είναι λόγω της δικής του παραδοχής».
Επίσης, λήφθηκε υπόψιν ότι είναι λευκού ποινικού μητρώου, ότι είναι εργατικός προς τους ασθενείς του και ότι από το 2004 είναι καταξιωμένος στον χώρο του.  

Ο Γιάγκου, αναμένεται σε μεταγενέστερο στάδιο, να κληθεί ως μάρτυρας κατηγορίας εναντίον της εταιρίας Ανόρθωσης.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά
«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας