Κόλλησαν στη λευκή ισοπαλία στο Μακάρειο

Στην ισοπαλία χωρίς τέρματα έμειναν Δόξα και Νέα Σαλαμίνα, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο Μακάρειο Στάδιο για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στους τρεις βαθμούς έμεινε η Δόξα, ενώ η ομάδα της Αμμοχώστου πήγε στους 10.
 
Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
 
Το παιχνίδι στο Μακάρειο άρχισε σε αναγνωριστικούς ρυθμούς, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε παιχνίδι κέντρου στα αρχικά του στάδια. Η Νέα Σαλαμίνα είχε δύο καλές ευκαιρίες με την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου στον αγώνα, με σουτ των Νουρ και Μαριάνοβιτς που πέρασαν εκτός εστίας του Παρασκευά. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερη στιγμή του αγώνα στο 17’, όταν ο Ιτάλο έκανε το σουτ εντός περιοχής, το οποίο απέκρουσε ασταθώς ο Κίσσας και στη συνέχεια, απομάκρυναν οι αμυντικοί. Η ομάδα της Κατωκοπιάς ήταν πιο επιθετική στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και έχασε πολύ καλή ευκαιρία στο 38’, όταν η κεφαλιά του Μουκτάρη πέρασε μόλις άουτ από την εστία του Κίσσα. Νωρίτερα, η ομάδα της Αμμοχώστου είχε και αυτή πολύ καλή ευκαιρία, με κεφαλιά του Κίνγκσλέϊ, που πέρασε λίγο άουτ από την εστία του Παρασκευά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επίσημα στον πάγκο της Δόξας ο Ερανοσιάν
 
Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με σαφή την πρόθεση των δύο ομάδων να σκοράρουν από νωρίς. Η Δόξα είχε ένα σουτ του Βαλέντε από μακριά, το οποίο απέκρουσε σταθερά ο Κίσσας, ενώ η Νέα Σαλαμίνα είχε μια πολύ καλή ευκαιρία με σουτ του Κίνγκσλεϊ, το οποίο μάζεψε με διπλή προσπάθεια ο Παρασκευά. Ο Σίμπσον έχασε καλή ευκαιρία στο 71’, όταν την κεφαλιά του απέκρουσε σταθερά ο Παρασκευά. Η Δόξα, από την άλλη,  έχασε τεράστια ευκαιρία στο 77’, όταν ο Κάρλος βγήκε μόνος απέναντι στον Κίσσα, αλλά προτίμησε να πασάρει στον Καρλίτος, ο οποίος δεν πρόλαβε να βρει τη μπάλα για να σκοράρει σε κενή εστία.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στη λευκή ισοπαλία, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων για τη νίκη μέχρι το τέλος.

Κίτρινες κάρτες: Μουχτάρης
 
Σκόρερ: -/-
 
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
 
Δόξα: Παρασκευά, Μουκτάρης, Ντερβίτ, Βαλέντε (79’ Χριστοφή), Ιτάλο (66’ Καρλίτος), Παπαφώτης, Μπόλιεβιτς, Ασαμόα, Μέσκα, Μιντίκκης, Μπραμπίγια (72’ Κάρλος)
 
Νέα Σαλαμίνα: Κίσσας, Νουρ, Μαριάνοβιτς (58’ Κωστή), Κίνγκσλεϊ, Ρομάν, Λαμπότ, Τσαμπούρης, Χριστοφόρου, Τισντέλ (51’ Σίμπσον), Κορέια, Ελουντού (77’ Ρέινολτς)
 
Διαιτητής: Ιωάννης Αναστασίου
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων