«Ο Xατζηλούκας μας ξεκαθάρισε ότι θα πάει στον ΑΠΟΕΛ»

Στην αποκάλυψη πως ήταν επιθυμία του Λούκα Χατζηλούκα να απομακρυνθεί από τον πάγκο της Δόξα για να πάει στον ΑΠΟΕΛ, προέβη ο αντιπρόεδρος της ομάδας της Κατωκοπίας, Νίκος Κωνσταντίνου, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στον Active.

Tην ίδια ώρα ευχαρίστησε τον Κύπριο τεχνικό για την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας, για εφτά συνεχόμενα χρόνιας, τονίζοντας πως είναι ένας από τους καλύτερους Κύπριους κόουτς.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΕΛ για Χατζηλούκα: Έτσι θα γίνει αν ο πρόεδρος το επιθυμεί
 
«Προέκυψε μια αλλαγή προπονητή, ίσως και αυτό να είναι ένα πρόβλημα. Ευχαριστούμε τον Λούκα Χατζηλούκα, για αυτά τα εφτά χρόνια, είναι άθλος για την Δόξα, εφτά συνεχόμενα χρόνια στην πρώτη κατηγορία. Επέλεξε ο ίδιος να μετακινηθεί ψάχνοντας κάτι καλύτερο στην καριέρα του. Είναι ένας από τους καλύτερους Κύπριους προπονητές που έχουμε. Συνεχίζουμε με τον Ερανοσιάν, είναι ένας προπονητής με πάθος. Ήταν απόφαση του Χατζηλούκα να φύγει από την ομάδα. Ο άνθρωπος εξέφρασε την επιθυμία αυτή και ήταν σεβαστή. Θα ήταν ανήθικο να στερήσει την ανέλιξη κάποιου που σε βοήθησε εφτά χρόνιας. Τώρα γιατί κολλάει το θέμα με τον ΑΠΟΕΛ δεν έχω να πω κάτι. Μας ξεκαθάρισε ότι θα πήγαινε στον ΑΠΟΕΛ».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση