Tα χαμόγελα στην προπόνηση και οι επιστροφές στον Αρχάγγελο (pics)

Σε ευχάριστο κλίμα συνεχίζονται οι προπονήσεις στον Αρχάγγελο, με τον ΑΠΟΕΛ να προετοιμάζεται για το ντέρμπι του Σαββάτου (2/11) κόντρα στην ΑΕΚ. 

Απώτερος σκοπός για τους γαλαζοκιτρίνους είναι το πέντε στα πέντε, αφού μέχρι στιγμής σε τέσσερα παιχνίδια μετράνε τέσσερις νίκες και προχωράνε αλάνθαστοι. 

Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος προπονείται κανονικά, ωστόσο απέχει από το δίτερμα και δεν θα υπολογίζεται στον αγώνα με την ομάδα της Λάρνακας, ενώ ο Νικόλας Ιωάννου προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς. 

Όπως φαίνεται και από το φωτογραφικό υλικό, οι προπονήσεις των πρωταθλητών γίνονται σε εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών και του προπονητής, αφού στο τέλος της προπόνησης πόζαραν στο φωτογραφικό φακό του ΑΠΟΕΛ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Χάλασε την ιστορική νίκη της Πάφου στο φινάλε η Μακάμπι
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο στέλνει τερματοφύλακα του Άγιαξ στην Πάφο
Πυροδότησε τη βόμβα ο Άρης-Παίκτης του ο Ανδρόνικος Κακουλής
Επίσημα ποδοσφαιριστής του Άρη ο Κακουλής
Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Χάμπου στον Άρη και η προσπάθεια για Κακουλλή-Η επίσημη θέση της Ομόνοιας
Πρόθεση για οικονομική υπέρβαση στην ΑΕΛ για την απόκτηση επιθετικού
Βάζει το ευρωπαϊκό της κοστούμι η Πάφος FC με €15 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Ιστορικό παιχνίδι για την Πάφο στο Champions League
Θλίψη στην Ανόρθωση για το θάνατο του Αλέξη-«Ένα αλάνι έφυγε τόσο νωρίς για τους μαχητές του Παραδείσου»
Με άρωμα ελληνικό η κλήρωση Άρη και Ομόνοιας-Έμαθε αντίπαλο για τον δεύτερο προκριματικό η ΑΕΚ