Το απόλυτο και οι γρίφοι του Ντολ στον ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να επιβεβαιώσει τις φετινές πολύ μεγάλες του δυνατότητες στο σημερινό (02/11) ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ και να διατηρήσει το απόλυτο στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Τόμας Ντολ προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με τριάδα στην αμυντική της γραμμή, για άλλη μια φορά, αλλά υπάρχουν μεγάλα ερωτηματικά στο ποιους θα επιλέξει για την μεσαία γραμμή και την επίθεση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η ξηρασία του Τάμαρι με φόντο τα... πετροδόλαρα και το πρόγραμμα φωτιά

Αν επιλέξει το 3-5-2, τότε είναι πιθανό να παραμείνει στον πάγκο ένας εκ των Γκέντσογλου, Μάτιτς ή Σόουζα και να αγωνιστεί σε επιτελικό ρόλο ο Μούσα Αλ Τάμαρι. Σε αυτή τη περίπτωση, οι Πάβλοβιτς και Χαλένιους θα πάρουν θέση ως δίδυμο στη κορυφή της επίθεσης.

Σε περίπτωση που ο Γερμανός τεχνικός επιλέξει το 3-4-3, τότε ένας εκ των Πάβλοβιτς ή Χαλένιους θα μείνει στον πάγκο και τη θέση του θα πάρει ο Βιντιγκάλ, με τον Ιορδανό να παίρνει θέση στο άλλο άκρο.
 
Στην άμυνα, θα βρίσκονται οι Μερκής, Βούρος και Σάβιτς, ενώ Ιωάννου και Μιχαΐλοβιτς θα πάρουν θέση στα μπακ-χαφ, αριστερά και δεξιά, αντίστοιχα. Ο Βιντ Μπέλετς θα είναι κάτω από τα δοκάρια.

Απόντες από το αποψινό παιχνίδι, θα είναι οι Γιάκολις, Μπέζιακ και Ντε Βινσέντι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση