Η… αφηνιασμένη Κυρία που τρομάζει και ο ασταμάτητος καθοδηγητής Ράγιος

Τις εντυπώσεις για ακόμη ένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα έκλεψε η Ανόρθωση, η οποία με μια εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε σκόρπισε τον Ολυμπιακό, με... μπροστάρη τον Ρούμπεν Ράγιο, που αναμφίβολα αποτελεί, μέχρι στιγμής, ηγετικό ρόλο στην Κυρία.

Ο Ισπανός μέσος βρέθηκε στο επίκεντρο για άλλη μια αγωνιστική, καθώς χρίστηκε σκόρερ δύο φορές και δείχνει να είναι ασταμάτητος και αναγεννημένος. Είναι η κορυφαία μεταγραφή για τον Γεωργιανό τεχνικό, αφού έχει τεράστια συμβολή στην πολύ καλή πορεία που διανύει ο σύλλογος της Αμμοχώστου.

Μέχρι σήμερα, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής σκόραρε τα επτά από τα 17 γκολ που σημείωσε συνολικά η Ανόρθωση, σε επτά αγωνιστικές. Η ομάδα της Αμμοχώστου με τα τέσσερα γκολ που σκόραρε απέναντι στην ομάδα του Τακτακαλλά, διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 17 γκολ υπέρ και δύο κατά.

Οι βοήθειες του... νεαρού Μαργκάσα και του εξαιρετικού Αρτυματά στο χώρου του κέντρου της ομάδας, αποτελούν μεγάλο στήριγμα για τον 33χρονο μέσο. Πράγμα το οποίο στερήθηκε ο Ράγιο στις προηγούμενες του χρονιές στην Ανόρθωση.
 
 
Την ίδια ώρα, αξιοσημείωτη είναι η επιθετική δεινότητα της ομάδας της Αμμοχώστου, αφού Κατσαράβα και Ντούρις βρίσκονται σε τρελά κέφια και συνέχισαν από εκεί που έμειναν με τη Δόξα, αφού κατάφεραν να σκοράρουν για δεύτερο σερί παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Νικόλας Εγγλέζου, κάλυψε επίσης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό που άφησε στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Σελίν, ενώ ο αρχηγός Σίλντενφελντ και ο νεοαποκτηθέντας Βργκοτς, για ακόμα ένα ματς ήταν σταθεροί και καθάρισαν οποιαδήποτε φάση. Αν και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον Ολυμπιακό η Ανόρθωση, φαίνεται πως παιχνίδι με παιχνίδι οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν τεράστια συνεισφορά στο εντυπωσιακό ξεκίνημα της Κυρίας.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ: Η επιβλητική τεσσάρα της Κυρίας που σκόρπισε τον Ολυμπιακό
 
Μέχρι σήμερα, πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες είναι ο απολογισμός για το σύνολο του Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ εκκρεμεί και το παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Αναμφίβολα, η πορεία της Κυρίας στη φετινή σεζόν χαρακτηρίζεται εξαιρετική, καθώς παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής, είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα με το πέρας της 8ης αγωνιστικής και δίκαια βρίσκεται στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως ο σύλλογος της Αμμοχώστου έχει κρατήσει το μηδέν σε πέντε αγώνες από τους εφτά που έδωσε, κάτι που αποδεικνύει πως πέραν από την παραγωγικότητα στην επίθεση, είναι άριστη και η αμυντική λειτουργία της ομάδας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  

Δειτε Επισης

Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά