Τα εισιτήρια της Ανόρθωσης για το βαρωσιώτικο ντέρμπι

Για την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων, για το βαρωσιώτικο ντέρμπι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, ενημερώνει η Ανόρθωση.
 
Αναλυτικά:
 
Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει πως η προπώληση των εισιτηρίων, για τον εκτός έδρας αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα (09/11, 19:00) έχει ξεκινήσει από το διαδικτυακό σύστημα διάθεσης εισιτηρίων  anotickets.com, ΜΟΝΟ για όσους είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Εφόσον απομείνουν εισιτήρια μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι (14:00), τότε θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου και από τους οπαδούς της ομάδας μας που δεν έχουν εισιτήριο διαρκείας.

Η γενική είσοδος έχει καθοριστεί από το γηπεδούχο Σωματείο στα €15, στα €10 το μαθητικό και €1 το παιδικό. Οι οπαδοί μας θα καθίσουν στην Νότια κερκίδα του Σταδίου. Οι είσοδοι 4 και 5 (και τα ταμεία εφόσον απομείνουν εισιτήρια) θα ανοίξουν στις 17:30.

Συνεργείο για έκδοση κάρτας φιλάθλου θα λειτουργεί έξω από τα βοηθητικά γήπεδα της Νέας Σαλαμίνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στην ΑΕΛ και ο Ντούσαν Στεβάνοβιτς
Ανακοινώθηκε επίσημα ο Μηνάς Αντωνίου
Πρόεδρος της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων
Ομόνοια: Δωρεάν διαρκείας στους παίκτες της ακαδημίας
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με τον Ivan Milosavljević
Με τα χρώματα της Ράκοφ ο Στρούσκι
O Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού Σέρχιο Καστέλ
Η επίσημη ανακοίνωση για τη μεταγραφή Σταφυλίδη στον ΑΠΟΕΛ-Υπέγραψε διετές συμβόλαιο
Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Bajrović
Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»