Θέλει να επιστρέψει και να σπάσει την κατάρα με ΑΠΟΕΛ

Η απαρχή της επιστροφής του Απόλλωνα, ξεκίνησε από το παιχνίδι με την Ένωση. Ο καπετάνιος Σωφρόνης Αυγουστή, προσπαθεί απεγνωσμένα να βγει από την φουρτουνιασμένη θάλασσα, με το ντέρμπι του Τσιρείου της ερχόμενης Κυριακής (10/11) να είναι το εισιτήριο για την στεριά μέχρι να καταλαγιάσει η φουρτούνα.

Η νίκη στο Τάσος Μάρκου, έδωσε οξυγόνο στους ποδοσφαιριστές των κυανολεύκων της Λεμεσού, όπου το είχαν μεγάλη ανάγκη. Σε καμία περίπτωση η νίκη απέναντι στην Ένωση δεν μπορεί να προσμετρηθεί πως ήταν σε ένα αδύναμο αντίπαλο, αφού η ομάδα του Σιβιέρο παρουσιάζεται κάθε εβδομάδα και καλύτερη, πουλώντας πολύ ακριβά το τομάρι της.
Μέσα σε ένα 90λεπτο, ο Σωφρόνης Αυγουστή κέρδισε όσα περισσότερα θα μπορούσε να κερδίσει ένας προπονητής, κάτω από τέτοιες περιστάσεις. Πρώτο και πιο σημαντικό, είναι η ανύψωση του ηθικού των ποδοσφαιριστών. Όχι μόνο για την νίκη αλλά και την εμφάνιση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: POLL: Ποιος είναι ο καλύτερος διαιτητής του κυπριακού πρωταθλήματος

Μέσα από αυτήν, ξεχώρισαν παίκτες κλειδιά που το είχαν περισσότεροι ανάγκη απ’ οποιονδήποτε άλλο στο Κολόσσι. Πέδρο, Γκακπέ και Αγκίρε, έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι που σίγουρα θα τους βοηθήσει στην συνέχεια. Ενώ από την άλλη ο Φακούντο Περέϊρα πήρε ένα 65λεπτο στα πόδια του που αν μη τι άλλο, είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Πλην της κακής εικόνας που έχουν να ανατρέψουν στον Απόλλωνα, έχουν απέναντι τους ένα σημαντικό στατιστικό που πρέπει να το καταρρίψουν και αυτό. Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού, δεν έχουν κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ στην περσινή χρονιά αφού μέτρησαν τέσσερις ήττες σε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια και με μεγάλα σκορ.

Είναι σίγουρα, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπου εάν και εφόσον καταφέρει να ανταποκριθεί ο Απόλλωνας, θα είναι μήνυμα επιστροφής και αντεπίθεσης. Τα λάθη που έγιναν, δεν δίνουν δικαίωμα για περισσότερο χάσιμο βαθμών, κάτι που καθιστά το ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, σε πρόωρο… τελικό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ
Εμφατικό πέρασμα τίτλου της Σίτι από το Μπράιτον
Τέλος η σεζόν για τον Ένζο Φερνάντες
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Σχεδιάζει να αντικαταστήσει τον Εμπαπέ με τον Τιράμ η Παρί Σεν Ζερμέν