Η ονειρική σεζόν του Γιαννιώτα και το συναπάντημα με το παρελθόν

Το επικείμενο κυριακάτικο (10/11) ντέρμπι μεταξύ του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ, είναι πάρα πολύ ξεχωριστό για τον Γιάννη Γιαννιώτα. Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ως αντίπαλος, με την ομάδα που έζησε πολύ μεγάλες στιγμές στο παρελθόν.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Τιμούρ Κετσπάγια τον Ιανουάριο του 2016 και αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Αμέσως, πήρε φανέλα βασικού και με τις εμφανίσεις του, βοήθησε τον ΑΠΟΕΛ να κατακτήσει το πρωτάθλημα και η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη έψαχνε τους τρόπους να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή. Εν τέλει, ο Γιαννιώτας δεν αποκτήθηκε ποτέ από τους γαλαζοκίτρινους, αλλά συνέχισε να αποτελεί σημαντικό μέλος του ρόστερ.

O Ολυμπιακός τον παραχώρησε άλλη μια σεζόν ως δανεικό στη λευκωσιάτικη ομάδα, με το ποσό των 250 χιλιάδων ευρώ και ο νυν παίκτης του Απόλλωνα ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη τη σεζόν 2016/17. Με μια ονειρική σεζόν για τον ίδιο σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο, ο Γιαννιώτας ήταν ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της εξαιρετικής πορείας των γαλαζοκιτρίνων της Λευκωσίας στο Γιουρόπα Λιγκ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πωρώνει τον κόσμο του με 6500 Ελληνικές σημαίες ο ΑΠΟΕΛ

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ακόμα θυμούνται τις εμφανίσεις του στους διπλούς αγώνες κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, αφού ο γεννημένος στη Χαλκιδική ποδοσφαιριστής σκόραρε δύο γκολ απέναντι στην ισπανική ομάδα, προσυπογράφοντας τον θρίαμβο της ομάδας του.

Το ποδόσφαιρο, όπως και η ζωή, κάνει κύκλους και έμελλε να βρει τον χαρισματικό εξτρέμ, αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ. Μετά από μια περιπλάνηση στην Βαγιαδολίδ και στην ΑΕΚ Αθηνών, ο Απόλλωνας έκανε το «κόλπο γκρόσο» και απέκτησε τον ποδοσφαιριστή.

Μέχρι στιγμής, ο Γιαννιώτας είναι ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της (κατά τα άλλα) μέτριας πορείας της λεμεσιανής ομάδας, με τέσσερα γκολ σε 14 αγώνες. Ο ίδιος περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία αυτό το παιχνίδι και θέλει να δώσει τις δικές του απαντήσεις, προς πάσα κατεύθυνση.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»