Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Το σχόλιο του Ιδιάκεθ για τις αποδοκιμασίες των οπαδών της ΑΕΚ

  08/11/2019 21:27
Το σχόλιο του Ιδιάκεθ για τις αποδοκιμασίες των οπαδών της ΑΕΚ

Το σχόλιο του Ιδιάκεθ για τις αποδοκιμασίες των οπαδών της ΑΕΚ

  08/11/2019 21:27

Το δικό του σχόλιο για τη νίκη επί της Δόξας και για τις αποδοκιμασίες των οπαδών της ΑΕΚ για την απόδοση της ομάδας, έδωσε ο τεχνικός της Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

Αναλυτικά:

«Ευχαριστώ τον προπονητή της Δόξας και συγχαρητήρια για την βελτίωση της. Το καλύτερο για εμάς είναι το αποτέλεσμα και το ότι παλέψαμε μέχρι το τέλος. Δεν ήταν καλή η απόδοση μας, κρατάμε ότι παλέψαμε. Ακόμη και σε μια κακή στιγμή, παλέψαμε. Δεν προσαρμοστήκαμε, δεν είχαμε τον έλεγχο, αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, η πίεση ήταν αρκετή στον αγωνιστικό χώρο. Ευτυχώς πήραμε τη νίκη, οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα. Οφείλουμε όμως να αναλύσουμε το παιχνίδι, να φτιάξουμε κάποια πράγματα. Είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, όμως θα εκμεταλλευτούμε την διακοπή ώστε να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε.«Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εμείς κάνουμε την δουλειά μας. Τον σεβόμαστε, παρά το γεγονός πως μας αποδοκιμάζουν. Οφείλουμε να δουλεύουμε, όταν δεν είναι χαρούμενοι, σημαίνει πως πρέπει να δουλέψουμε».

«Είναι αλήθεια πως τόνισα πως η ομάδα πρέπει να συνεχίσει διαφορετικά γιατί θα είχαμε δυσκολίες. Είναι αλήθεια πως έχουμε προβλήματα, έχουμε τραυματισμούς. Δεν είναι καλή η σεζόν. Αλλά δεν μπορεί να πει κανείς πως δεν παλεύουμε. Παραδέχομαι τα λάθη μας, πως δεν ήμασταν καλοί σήμερα, όμως προσπαθούμε. Δεν έχουμε ηττηθεί. Αντιλαμβάνομαι πως υπάρχουν απαιτήσεις, στόχοι, το όνειρο του πρωταθλήματος που πλησιάσαμε, όμως είναι σίγουρο πως αν δεν βελτιωθούμε δεν θα πετύχουμε στον στόχο μας. Η ομάδα θα εμφανιστεί καλύτερη, παρακολούθησα το Δόξα-ΑΠΟΕΛ στο ο οποίο η Δόξα προσπάθησε για την ισοφάριση. Μετά το παιχνίδι δεν είδα κάποιον να αποδοκιμάζει. Παλεύουμε μέχρι το τέλος εμείς, δεν έχουμε παίξει καλά όμως το δουλεύουμε», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας