ΒΙΝΤΕΟ: Χαρούμενος στον Παναθηναϊκό ο Ζαχίντ

Για την κατάσταση του Παναθηναϊκού, μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, για το ντέρμπι που πέρασε κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και αυτό που έρχεται απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο άσος του ΑΠΟΕΛ, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως είναι χαρούμενος που βοηθά τον Παναθηναϊκό, αλλά και πως αγάπησε τον σύλλογο.

Όσο αφορά το ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο Ζαχίντ ανέφερε, «είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να σκοράρω και πάλι βοηθώντας την ομάδα, κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο δεν ήταν το καλύτερο μας αλλά το παλέψαμε και νομίζω πως έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, φέραμε ισοπαλία με έναν πολύ περίεργο τρόπο στο 96′».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συγκινεί ο Ηλιάδης: Τα πρώτα σου γενέθλια που δεν είσαι μαζί μας

Για την εικόνα της ομάδας του στα ντέρμπι ο άσος των γαλαζοκιτρίνων, σχολίασε, «νομίζω κάνουμε βήματα προς την σωστή κατεύθυνση, βελτιωνόμαστε κάθε μέρα, τα στατιστικά μας δεν ήταν τα καλύτερα και η ομάδα δείχνει πως μπορεί να βελτιωθεί, σε κάθε παιχνίδι παίζουμε καλύτερα, παλεύουμε καλύτερα».

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το επερχόμενο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, αναφέροντας πως, «θα είναι ένα δύσκολο και καλό παιχνίδι, είναι πάντα δύσκολα, αλλά πάντα είναι ωραίο να παίζεις παιχνίδια σαν αυτό, νομίζω θα βελτιωθούμε και θα ακολουθήσουμε την ίδια κατεύθυνση με τα προηγούμενα παιχνίδια, είναι ένα καλό παιχνίδι για εμάς για να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να δείξουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μαλέκος, Ιβάν και... στυλάτος Αλωνεύτης μαζί με τα αστέρια του ΑΠΟΕΛ (pics)

Μεταξύ άλλων για το μέλλον του ανέφερε, «είμαι χαρούμενος που πετυχαίνω γκολ, δεν έχω συγκεκριμένο στόχο θέλω απλά να βοηθάω την ομάδα, είτε με γκολ, είτε με ασίστ αν βοηθάω την ομάδα είμαι χαρούμενος, αγαπάω αυτό το μέρος, αγαπώ αυτόν τον σύλλογο είναι πολύ ωραία και απολαμβάνω τον χρόνο μου εδώ”.
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του