Ο Μποτεάκ για την απόδοση της Ομόνοιας και το... ζητούμενο

Ευχαριστημένος για την νίκη αλλά και την απόδοση της Ομόνοιας, εμφανίστηκε ο Έρικ Μποτεάκ, μετά το τέλος του ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΛ, για την 9η αγωνιστική.

Ο Γάλλος εξτρέμ των πρασίνων, αμφισβήτησε τα λεγόμενα εκείνων που πιστεύουν πως η Ομόνοια δεν παίζει καλά, υπογραμμίζοντας πως το μόνο που μετρά στο ποδόσφαιρο είναι οι νίκες.

Όσο αφορά της σημαντικότητα αλλά και την απόδοση των πρασίνων, ο Έρικ Μποτεάκ, υπογράμμισε πως, «η απόδοση ήταν 50%-50%, γιατί ήταν δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΛ είναι μία δυνατή ομάδα, αλλά κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι και αυτό έχει σημασία. Είμαστε χαρούμενοι και συνεχίζουμε στο δύσκολο πρωτάθλημα. Αρκετός κόσμος λέει ότι δεν παίζουμε καλά, αλλά είναι ποδόσφαιρο. Αν δεν παίζεις καλά πρέπει να κερδίζεις. Και εμείς κερδίσαμε το παιχνίδι σήμερα. Είμαστε χαρούμενοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μπορεί να μην άρεσε, αλλά δικαιούται να χαμογελά η Ομόνοια

Συμφώνησε πως η Ομόνοια δεν είχε καλό δεύτερο ημίχρονο αναφέροντας συγκεκριμένα πως, «ναι, αλλά ούτε η ΑΕΛ δεν είχε μεγάλες ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε 2-0 και 3-0, αν σκοράραμε και δεύτερο γκολ νωρίς, δεν θα ήταν το ίδιο παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, έχουμε καλή νοοτροπία, παλεύουμε μαζί. Είμαστε ενωμένοι».

«Όλοι απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε όλη την ίδια νοοτροπία. Το σταφ, οι παίκτες. Χαιρόμαστε να δουλεύουμε μαζί. Όλα στο σύλλογο είναι τέλεια. Οι οπαδοί μας είναι πραγματικά, υπέροχοι, είναι τρελοί. Τους γνωρίζω καθημερινά είναι σπουδαίοι», ήταν το σχόλιό του όσο αφορά τους στόχους της Ομόνοιας για την φετινή χρονιά.

Δεν μπορούσε να μην σχολιαστεί και η προσωπική του απόδοση, με τον 32χρονο Γάλλο να κάνει επίκληση στα στατιστικά. «Αν δείτε τα στατιστικά, νομίζω ήταν πάρα πολύ καλά. Στο ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται να σκοράρεις ή να δώσεις ασίστ για να είσαι καλός. Πρέπει να βοηθάς την ομάδα σου να κερδίζει. Είμαι χαρούμενος με το παιχνίδι μου και με τους συμπαίκτες μου», ανέφερε κλείνοντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»
Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της