Συμφώνησαν για το αποτέλεσμα Σιβιέρο και Στιλ

Μετά το τέλος του αγώνα της Πάφος FC με την ΕΝΠ στο «Στέλιος Κυριακίδης», πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. 
 
Ο τεχνικός της ΕΝΠ Γκουστάβο Σιβιέρο δήλωσε πως οι παίκτες του έδειξαν χαρακτήρα μετά το ισόπαλο 1-1, ενώ το μέλος του υπηρεσιακού προπονητικού επιτελείου της γηπεδούχου ομάδας Τζέρεμι Στιλ είπε πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.
 
Αναλυτικά:
 
«Αποδώσαμε καλά στο πρώτο μέρος, επιτεθήκαμε από τα άκρα. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα, αλλά δουλέψαμε στις προπονήσεις. Οι ποδοσφαιριστές μας ανταποκρίθηκαν στις προπονήσεις, περιμέναμε μια καλή εμφάνιση αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Στο δεύτερο μέρος ήταν άναρχο το παιχνίδι. Μερικές φορές όταν μια ομάδα μείνει με δέκα παίκτες γίνεται πιο δύσκολο διότι αλλάζει όλο το σκεπτικό της ομάδας.

Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί, θα μπορούσαμε να διαφυλάξουμε το 1-0. Εντέλει κατάφερε να σκοράρει το Παραλίμνι και αυτό είναι ίσως ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας», σχολίασε ο Τζέρεμι Στιλ.

«Ευχαριστούμε την Πάφο για τη φιλοξενία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι, ειδικά για τον τρόπο που παίξανε οι ποδοσφαιριστές μας. Αξίζαμε τον βαθμό, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. 

Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις με παίκτη λιγότερο, αλλά οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα και πάθος. Με όλα τα δεδομένα, πιστεύω το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.

Ξέρω ότι πρέπει να βελτιωθούμε και να δουλέψουμε πάρα πολύ. Όλοι οι παίκτες δουλεύουν πολύ σκληρά μέρα με την μέρα, με τον σωστό τρόπο. Έτσι, η δουλειά μας γίνεται ευκολότερη», δήλωσε ο προπονητής της ΕΝΠ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών