Η πρόβλεψη του Ανδρέα Μιχαηλίδη για τον πρωταθλητή

Μιλώντας στην εκπομπή της Cytavision «Ώρα για μπάλα», ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, έκανε τη δική του πρόβλεψη για το ποιος θα είναι ο πρωταθλητής στο τέλος της σεζόν.
 
«Θα έλεγα πως υπάρχει δρόμος ακόμη για τον τίτλο. Η Ανόρθωση και ο ΑΠΟΕΛ θα είναι εκεί, έχουν εμπειρία και ποιότητα αλλά δεν μπορείς να αποκλείσεις Απόλλωνα και Ομόνοια. Η ΑΕΚ θα είναι κοντά», ανέφερε ο κ. Μιχαηλίδης.
 
Η γνώμη του για Ομόνοια: «Δεν με έχει εντυπωσιάσει τόσο η Ομόνοια, περίμενα κάτι καλύτερο, αλλά έχω εμπιστοσύνη στον Νεόφυτο. Θέλει και στήριγμα ο Νταρμπισάιρ στην επίθεση. Ο Μπεργκ φαίνεται πως ξέρει τη δουλειά του και πρέπει να του δώσουμε χρόνο για να δείξει πράγματα».
 
Η αποθέωση του Κέρκεζ: «Ο Κέρκεζ είναι ο προπονητής της χρονιάς, παρουσιάζει μιαν ανταγωνιστική ομάδα και κάνει μια εξαιρετική σεζόν».
 
Η ομάδα που τον έχει εντυπωσιάσει: «Η Ανόρθωση μου έχει κάνει εντύπωση. Είναι το Α και το Ω ο προπονητής. Δεν περίμενε κανείς να είναι σε τόσο ψηλό επίπεδο, αν εξαιρέσουμε το τελευταίο παιχνίδι», 
 
Για τον ΑΠΟΕΛ, τόνισε πως «ο ΑΠΟΕΛ έχει καταφέρει να περάσει στον κόσμο και στους αντιπάλους ότι πάντα στο τέλος κερδίζει το ΑΠΟΕΛ. Με την εμπειρία του, με την δυναμική του πάντα βρίσκει τον τρόπο και όταν έχει πολύ άσχημες χρονιές ή μέτριες να κερδίζει. Έχει κάνει τρομερές σεζόν το ΑΠΟΕΛ. Είναι μια ομάδα που καθιέρωσε τους Κύπριους παίκτες. Το ΑΠΟΕΛ οργίασε στην Ευρώπη έχοντας 5-6 Κύπριους».
 
Για την εφαρμογή του VAR στο κυπριακό ποδόσφαιρο: «Παντού υπάρχουν προβλήματα. Τρέμω ποιος θα το εφαρμόσει εδώ στην Κύπρο, ποιοι θα το λειτουργούν και ποιος θα τους μορφώσει, αν θα είναι πρώην διαιτητές εγώ έχω τις αμφιβολίες μου…».
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια