Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Αυτή είναι η επιστολή απολογίας του Απόλλωνα προς τον Ολυμπιακό Πειραιώς

  12/11/2019 13:03
Αυτή είναι η επιστολή απολογίας του Απόλλωνα προς τον Ολυμπιακό Πειραιώς

Αυτή είναι η επιστολή απολογίας του Απόλλωνα προς τον Ολυμπιακό Πειραιώς

  12/11/2019 13:03

Λήξαν πρέπει να θεωρείται το θέμα που προέκυψε ανάμεσα σε Απόλλωνα και Ολυμπιακό Πειραιώς, μετά τις χθεσινές (11/11) δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου των γαλάζιων, Φανούριου Κωνσταντίνου, περί... ασέλγειας του Ολυμπιακού επί μία 20ετία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Κανένας δεν αμφισβητεί ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο και ότι έκανε τις καλύτερες πορείες στην Ευρώπη. Όμως δεν είναι μέτρο σύγκρισης με τι αγωνίζονται στο εξωτερικό γιατί και ο Ολυμπιακός Πειραιώς για μια 20ετία που ασελγούσε στην Ελλάδα, με ξένους διαιτητές αγωνιζόταν στην Ευρώπη. Άρα δεν είναι υπαρκτή δικαιολογία», είχε αναφέρει ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καταγγέλλει Σωτηρίου ο Απόλλωνας-«Δεν περιμέναμε τον κύριο Σκαπούλλη»

Ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανολεύκων απολογήθηκε δημόσια, ενώ απέστειλε επιστολή στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ. κάνοντας λόγο για «άστοχη και επιπόλαιη δημόσια τοποθέτηση, προϊόν της πίεσης και της κακής ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρέθηκα».

Η επιστολή του Απόλλωνα, όπως δημοσιεύτηκε από το Sdna.gr:

«Προς Πρόεδρο ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,

Εκφράζω τις ειλικρινείς απολογίες μου για την άστοχη και επιπόλαιη δημόσια τοποθέτηση στην οποία έχω προβεί με δηλώσεις μου σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, με τις οποίες προσέβαλα την ένδοξη και μεγάλη ιστορία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Πρόκειται για μία επιπόλαιη επαναλαμβάνω τοποθέτησή μου, προϊόν της πίεσης και της κακής ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρέθηκα λίγες ώρες μετά το μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και τις συνεχείς αντιπαραθέσεις που είχα με τον ομόλογό μου της ομάδας της Λευκωσίας.

Απολογούμαι ειλικρινά σε όλο το οικοδόμημα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και στο κάθε μέλος του ξεχωριστά, και εύχομαι να παραμείνουν οι σχέσεις των δυο ομάδων στο καλύτερο επίπεδο και στην ομάδα σας να εκπληρώσει κάθε της στόχο τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις.

Με εκτίμηση,

Φανούριος Κωνσταντίνου

Εκπρ. Τυπ. Απόλλωνα Λεμεσού»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Απολογήθηκε για τα περί ασέλγειας στον Ολυμπιακό Πειραιώς ο Απόλλωνας

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας