Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ο λόγος που «εξαφανίζονται» τα λάθη των διαιτητών και η θέση της ΚΟΠ

Πέτρος Πετρή  13/11/2019 14:07
Ο λόγος που «εξαφανίζονται» τα λάθη των διαιτητών και η θέση της ΚΟΠ

Ο λόγος που «εξαφανίζονται» τα λάθη των διαιτητών και η θέση της ΚΟΠ

Πέτρος Πετρή  13/11/2019 14:07

Ιδιαίτερη ανησυχία και αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις των ομάδων, αλλά ιδιαίτερα στου Απόλλωνα τις τελευταίες ημέρες, αφού με το πέρας του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, που σημαδεύτηκε με σοβαρά διαιτητικά λάθη, οι αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα δεν υπάρχουν στα στιγμιότυπα. 

Όπως ήταν φυσικά αναμενόμενο, η μη προβολή των σοβαρών διαιτητικών αποφάσεων, προκάλεσαν την αντίδραση στην ομάδα της Λεμεσού, η οποία πραγματοποίησε μάλιστα συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα, για το εν λόγω ζήτημα, αλλά όπως επίσης και για την κάθοδο ξένων διαιτητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα...παράπονα του Κίρζη προς τον Κούμα για τα διαιτητικά λάθη

Η OMADA του REPORTER, έψαξε το συγκεκριμένο θέμα και όπως είναι σε θέση να γνωρίζει, η συγκεκριμένη τακτική, αποτελεί πάγια θέση της Cytavision, αφού διαχρονικά η πλατφόρμα της Cyta, επιλέγει να μην βάζει τις αμφισβητούμενες φάσεις στο τέλος των αγώνων αλλά μόνο τις κύριες μαζί με τα γκολ. Ο αναβρασμός που επικρατεί ωστόσο, είναι δια τον λόγο του ότι οι άλλες δυο πλατφόρμες που καλύπτουν το κυπριακό ποδόσφαιρο, Cablenet και Primetel, προβάλλουν όλες τις φάσεις στα στιγμιότυπά τους, με το πέρας κάθε αναμέτρησης.  

Όπως μάς ξεκαθαρίστηκε, η ΚΟΠ στην παρούσα φάση, που συνεργάζεται με τη cytavision για την κάλυψη των αγώνων, δεν παρεμβαίνει αλλά ούτε αποφασίζει για τα στιγμιότυπα που θα προβληθούν στο τέλος. Ως εκ τούτου, η ενέργεια αυτή της cytavision για τη μη συμπερίληψη των αμφισβητούμενων φάσεων, βρίσκει σύμφωνη την ΚΟΠ, αφού μέχρι σήμερα ακολουθείτο αυτή η διαδικασία, χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η ομάδα που τάσσεται υπέρ του Απόλλωνα για τους ξένους διαιτητές

Αξιοσημείωτο επίσης, είναι το γεγονός πώς τα στιγμιότυπα τα... κόβει ο Αντ1, αφού το συγκεκριμένο κανάλι κατέχει τη ροή της cytavision και όχι η ΚΟΠ. Οι οδηγίες ωστόσο που έχει ο Αντ1 από τη Cytavision, είναι ότι οι αμφισβητούμενες φάσεις δεν προβάλλονται. Ζήτημα στο οποίο η ΚΟΠ δεν παρενέβη. 

Εάν προκύπτει η οποιαδήποτε σκέψη για διαφοροποίηση της τακτικής αυτής, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα στην παρούσα φάση.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας