Η ομάδα που τάσσεται υπέρ του Απόλλωνα για τους ξένους διαιτητές

Το αίτημα του Απόλλωνα για κάθοδο ξένων διαιτητών, όπως αυτό μεταφράστηκε μετά το κυριακάτικο (10/11) ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, κερδίζει συνεχώς έδαφος.
 
Μια εκ των ομάδων που συντάσσεται με την πρόθεση της λεμεσιανής ομάδας για κάθοδο ξένων διαιτητών, είναι η Ομόνοια. Η διοίκηση των πρασίνων είναι πολύ θετική στο συγκεκριμένο ζήτημα και περιμένει τις αποφάσεις της ΚΟΠ, σχετικά με αυτό το θέμα.
 
Πάντως, οφείλουμε να τονίσουμε πως η πρόταση της διοίκησης του Νίκου Κίρζη κερδίζει συνεχώς έδαφος και υποστηρικτές. Μένει, όμως, να δούμε ποιες ομάδες θα πάρουν το μέρος του Απόλλωνα και τις οριστικές αποφάσεις από τους αρμοδίους το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης Κούμα από την προεδρία της ΚΟΠ-Αποφασίζει για το μέλλον του εντός ημερών
Στη Βραζιλία για σειρά επαφών με υποψήφιους επενδυτές ο Πετρίδης
Στην Εθνική Ελλάδας έως το 2028 ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Στην Ανόρθωση ο Κατελάρης
Συνεχίζει στην ΑΕΚ ο Λέδες
«Να βγει να μιλήσει η διοίκηση στα ίσα απέναντι στον κόσμο, μήπως θα καταστραφούμε;»
Χοακίν Γκόμεθ: Να τιμήσουμε την ιστορία, η Ανόρθωση αντιπροσωπεύει κάτι περισσότερο από το ποδόσφαιρο
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία Εθνικής Γυναικών ενόψει του αγώνα με τη Μάλτα
Το αντίο μεταξύ Πάφου και Ζάιρο-«Είναι πολύ δύσκολο να βάλω σε λέξεις όσα νιώθω»
«Εμαλώσαμε με τον Πρόδρομο, είπε μου μια βρισιά μεγάλη και είπα του θα δεις τι θα σου κάμω την Κυριακή»