Τρίτη, 24 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Το δύσκολο έργο και τα... ανοικτά μάτια της Ανόρθωσης

  13/11/2019 18:30
Το δύσκολο έργο και τα... ανοικτά μάτια της Ανόρθωσης

Το δύσκολο έργο και τα... ανοικτά μάτια της Ανόρθωσης

  13/11/2019 18:30
Το εξαιρετικό ξεκίνημα της φετινής Ανόρθωσης προκαλεί πολύ μεγάλη ικανοποίηση σε όλο το οικοδόμημα της.

Οι επιλογές των παικτών από τον Τιμούρ Κετσπάγια, η διάρκεια στην απόδοσή της και η παραμονή στην κορυφή έχει φέρει μεγάλη μάζα των οπαδών της πίσω στο γήπεδο, αλλά και κάνουν το έργο του Γεωργιανού τεχνικού πολύ πιο δύσκολο.

Ποιος ο λόγος γι’ αυτό; Απλούστατα, η επιτυχημένη στελέχωση του ρόστερ το περασμένο καλοκαίρι κάνει την προσπάθεια για ενίσχυση στην εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, πολύ πιο περίπλοκη και σύνθετη για τον Τιμούρ και το επιτελείο του.

Ο προγραμματισμός σε μια ποδοσφαιρική ομάδα είναι συνεχής και δεν σταματά ποτέ και ως, εκ τούτου, οι της ομάδας της Αμμοχώστου έχουν τα μάτια τους… ανοικτά για ο,τιδήποτε καλό προκύψει και είναι μέσα στα οικονομικά πλαίσια της εταιρείας.
 
Ουσιαστικά, η δυσκολία έγκειται στο να βρεθούν καλύτεροι ποδοσφαιριστές από τους ήδη υπάρχοντες. Αν δεν βρεθούν αυτοί, τότε δεν αποκλείεται το ρόστερ της ομάδας της Αμμοχώστου να μείνει ως έχει, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όσο περνούν οι εβδομάδες, τότε το ζήτημα της ενίσχυσης θα τεθεί επί τάπητος πιο επισταμένα. Μένει να δούμε τις οριστικές αποφάσεις του Κετσπάγια για τις προσθαφαιρέσεις το επόμενο χρονικό διάστημα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας