H πρωτιά των Κοκκινοχωρίων και το αρνητικό πρόσημο Ομόνοιας και Πάφος FC

Έχει ολοκληρωθεί το ένα τέταρτο του τρέχοντος πρωταθλήματος και οι πλείστες ομάδες έχουν χρησιμοποιήσει και έχουν εκμεταλλευτεί ποικιλοτρόπως τον Κύπριο ποδοσφαιριστή.

Παρατηρούμε ότι πολλές ομάδες (κυρίως οι πιο μικρές) δείχνουν πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στα γηγενή προϊόντα του ποδοσφαίρου μας. Η OMADA σας παραθέτει τα συνολικά αγωνιστικά λεπτά, των Κυπρίων που αγωνίζονται στην Α΄ Κατηγορία, ανά ομάδα.

Η ομάδα που δίνει πάρα πολλά αγωνιστικά λεπτά σε Κύπριους ποδοσφαιριστές είναι ο Εθνικός Άχνας, με 2394’ στο σύνολο. Ο Γιώτης Εγκωμίτης έχει χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής εννέα ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι Γιάννης Ευσταθίου, Σωτήρης Φοινίρης, Μάριος και Ανδρέας Ηλία, Δημήτρης Χαραλάμπους, Δημήτρης Κυπριανού, Χριστόφορος Χριστοφή, Γιώργος Παπαγεωργίου και Πέτρος Ιωάννου.

Άλλη μια ομάδα που έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Κύπριο ποδοσφαιριστή, είναι η ΕΝΠ. Η ομάδα του Παραλιμνίου είναι η πρωτοπόρος στον σχετικό πίνακα, μέχρι στιγμής.
 
Συνολικά δέκα ποδοσφαιριστές έχουν 2577’ αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους. Αυτοί είναι οι Αντώνης Κουμής, Αγγελής Αγγελή, Δημήτρης Θεοδώρου, Λοϊζος Κοσμάς, Ονησίφορος Ρουσιάς, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Θεόδωρος Κολοκούδιας, Κωνσταντίνος Πέτρου, Δημήτρης Μουλαζίμης και Ανδρέας Κυριάκου.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου στη φετινή έκδοση του Ολυμπιακού, εμπιστεύεται σε πολύ μεγάλο βαθμό το γηγενές στοιχείο. Μέχρι στιγμής, έχει χρησιμοποιήσει τους Παναγιώτη Ζαχαρίου, Γιώργο Οικονομίδη, Πάρη Ψάλτη, Αντρέα Παχίπη και Κωνσταντίνο Σωτηρίου. Όλοι αυτοί έχουν 2218’ στα πόδια τους, για την ώρα.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ στην ΑΕΛ, έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση το κυπριακό στοιχείο, έχοντας μοιράσει πολλά αγωνιστικά λεπτά στους ποδοσφαιριστές του ρόστερ της ΑΕΛ. Οι Ανδρέας Αβραάμ, Γιάννης Γερολέμου, Μηνάς Αντωνίου, Στυλιανός Παντελή, Χάρης Κυριάκου και Χρίστος Γουίλερ έχουν αγωνιστεί 2123’, για την ώρα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η έκπληξη του Μιχαηλίδη για τις αναβολές και η ομάδα που τον έχει εντυπωσιάσει

Η Νέα Σαλαμίνα του Σάββα Πουρσαϊτίδη είναι συνυφασμένη με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή. Οι Ιωάννης Κωστή, Θεοδόσης Σιαθάς, Κύπρος Χριστοφόρου και Τάσος Κίσσας έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ελλαδίτη τεχνικού και αυτός τους έχει δώσει 2011’ στο σύνολο.

Η ουραγός της βαθμολογίας, Δόξα έχει μοιράσει 2428 αγωνιστικά λεπτά σε επτά Κύπριους ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι Στέφανος Μουχτάρης, Βασίλης Παπαφώτης, Κωνσταντίνος Μιντίκκης, Μάρκος Χαραλάμπους, Ανδρέας Παρασκευά, Νεκτάριος Αλεξάνδρου και Μαρτίνος Χριστοφή.

Η πρωτοπόρος Ανόρθωση έχει έντονο το κυπριακό στοιχείο στο ρόστερ της, τη φετινή σεζόν και ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει δώσει χρόνο συμμετοχής σε τρεις παίκτες, για την ώρα. Αυτοί είναι οι Κωστάκης Αρτυματάς, Νίκος Εγγλέζου και Μιχάλης Ιωάννου, με 1050’ συνολικά στα πόδια τους.

Ο Απόλλωνας του Σωφρόνη Αυγουστή έχει δώσει αγωνιστικά λεπτά σε τέσσερις Κύπριους ποδοσφαιριστές του φετινού του ρόστερ. Οι Χαράλαμπος Κυριάκου, Ιωάννης Πίττας, Μάριος Αντωνιάδης και Γιώργος Βασιλείου έχουν παίξει 968’, μέχρι στιγμής.

Ο τεχνικός της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ έχει χρησιμοποιήσει, μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, τους Δημήτρη Χριστοφή, Ιωάννη Κούσουλο, Ανδρόνικο Κακουλλή, Μαρίνο Τζιωνή και Φάνο Κατελάρη. Όλοι αυτοί έχουν 674’ στα πόδια τους.

Η ομάδα της Πάφος FC έχει χρησιμοποιήσει, μόλις τρεις ποδοσφαιριστές από το νησί μας, μέχρι στιγμής. Αυτοί είναι οι Ανδρέας Παναγιώτου, Κυριάκος Αντωνίου και Άλεξ Κωνσταντίνου, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί μόλις 629’ στο σύνολο.

Ο πρωταθλητής ΑΠΟΕΛ βλέπει πέντε Κύπριους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ να χρησιμοποιούνται τη φετινή σεζόν. Αυτοί είναι οι Γιώργος Μερκής, Νικόλας Ιωάννου, Γιώργος Εφραίμ, Στάθης Αλωνεύτης και Χρίστος Σιέλης. Οι προαναφερθέντες έχουν 1005’, μέχρι στιγμής.

Η ΑΕΚ Λάρνακας έχει πολύ λίγους Κύπριους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της, όμως αυτοί έχουν πάρει αρκετά λεπτά στα πόδια τους.
 
Η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιακέθ έχει τέσσερις Κύπριους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της, που έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής, τη φετινή σεζόν. Αυτοί είναι οι Ματίας Σπόλιαριτς, Θωμάς Ιωάννου, Κωνσταντίνος Αναστασίου και Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, οι οποίοι έχουν παίξει 726’ στο σύνολο, μέχρι στιγμής.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής