Σάββατο, 18 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η θέση της Ομόνοιας για Ουζόχο-Παναγή και την κάθοδο ξένων διαιτητών

  14/11/2019 10:51
Η θέση της Ομόνοιας για Ουζόχο-Παναγή και την κάθοδο ξένων διαιτητών

Η θέση της Ομόνοιας για Ουζόχο-Παναγή και την κάθοδο ξένων διαιτητών

  14/11/2019 10:51
Στην κατάσταση του Φράνσις Ουζόχο, ο οποίος χειρουργήθηκε σήμερα (14/11) , και την αποκατάσταση του Κωνσταντίνου Παναγή αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.

Την ίδια ώρα ο μίλησε για το θέμα του γηπέδου και την κάθοδο το προέδρου στην Κύπρο, ενώ δήλωσε και ποια είναι η θέση των πρασίνων για το θέμα των ξένων διαιτητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Ενενηντάλεπτο για Κακουλλή και Νικολάου

«Ο Μίκου και ο Τζιωνής ξεπέρασαν το τραυματισμό τους. Πλέον είναι θέμα αγωνιστικής ετοιμότητας. Αναμένουμε να μας ενημερώσουν σήμερα για την πορεία του παίκτη και την επέμβαση. Θα έχουμε σίγουρα μια ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση και πότε περίπου αναμένουμε να επιστρέψει στην επίσημη δράση. Πήγαν όλα πάρα πολύ καλά. Θα χάσει την χρονιά ο Κωνσταντίνος, ωστόσο η αποκατάσταση πάει πολύ καλά».
 
«Δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη με τον Ουζόχο. Όταν υπάρξει οτιδήποτε καινούριο θα ενημερώσουμε. Ο πρόεδρος, τέλος Νοεμβρίου θα είναι Κύπρο και στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Είμαστε στη διάθεση οποιουδήποτε να αναπτύξει την προσπάθεια του ποδοσφαίρου μας. Με πραγματική βούληση είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να βρούμε λύσεις και να προβούμε σε ορθές αποφάσεις», κατέληξε ο Ανδρέας Δημητρίου για την κάθοδο ξένων διαιτητών στο νησί μας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας